Korax Mesaj tarihi: Ekim 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2004 Evet böyle paso virüsler atıp duruyo millet bana. Hemde tanıdık isimlerle.Önce Chrisvassel'in adresi ile birisi e-mail attı.Daha önceden bi sürtüşmemiz olmuştu.Bende belki bişey yollamıştır diye açma gafletinde bulundum.Allahtan E-Trust direk halletti.Daha sonra yurtdışında kalan bi arkadaşımın ismi ile geldi.Bugunse [email protected] adresinden geldi.Tabi elron cervantes'mi attı şüpheliyim ama.Ya paticikten birisi benim insanlarla aramı bozmaya çalışıyor yada birisi bana virus yedirip kişisel egolarını tatamin etmeye çalışıyor.Anlayamadım gitti bi türlü.Gelen dosyaların genel boyutu 78kb(0.07mb olarak görünüyor) Acaba sizlerde hotmail adresinize böyle virüsler alıyomusunuz yoksa bu sadece banamı oluyor?[signature][hline]Korax, 27 Ağustos 2004 15:58 tarihinde Brook'a demiş ki: Dünya ahiret bacım olsun.. Ayda görürsem affetmem. [spo1=Paticik Halay ekibi] _o_ _o_ _o_ _o_ ..|.....|.....|.....| ./ ./ .../ .../ Tey,Tey,Teyyy.. Soldan Sağa:Paskal,Koraks,Tora ve Llama,Paticiğin Resmi,Tescilli Halaycıları.. Powered bY Korax & Pascal. Pati halay ekibi kurucuları ve başları.. [/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lancelotdulac Mesaj tarihi: Ekim 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2004 Bir Hotmail hesabım var onunla bir çok yere üye oldum ve şu an resmen spam ve virüs yağıyor.Açıp bakmıyorum artık.Bir diğer Hotmail hesabımı ise hiçbir yere vermedim ve gelen giden bir şey yok.[signature][hline]My Honour is My Life Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar