Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

naruto sonsuzlugu...

-_K_-

Öne çıkan mesajlar

• Admin
lol niye bitirilsinki şuan japonyadaki 1 numaralı anime 1aydır sinamalarında gösterimde bütün filmleri geride bırakarak ordada 1 numara ayriyetten hikayeyide bozarak birşey yaptıkları yok günden güne saçmalamıyorlarda yanlışım olabilir ama dbz bildiğim kadarıylan hala devam ediyor ve narutonun 2-3 katıdır.En olmadı netten çekip izleme çok izleyeni var popülerliği düşmez merak etme :)
Dbz 276. bölümdeymiş ve bir doluda moviesi var

[Bu mesaj Virus tarafından 21 Eylül 2004 17:51 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

• Admin
E tutulabilir dogaldır konuları tamamen farklı 2 animeden bahsediyoruz narutonun konsept olarak 50bölümde bitmesi tamamen saçmalık olurdu çoçuk daha 12yaşında bir genin ve bir anda hokagemi yapıcaklar?Narutoya en benziyen diğer anime Flame of reccadır hatta ondada hand seal olayını işlemişler bir türlü oda 50-55 bölüm arasında bitiyor normalde çoçuğun geçmişteki gelişimini gösterse 100 150 bölümü yine bulur.Veya berserki ele alalım normalde anime olarak 25bölümü var mangada 13.volume denk geliyor manga ise şuan 27.volume gelmiş ve devam ediyor eğer talep varsa devam eder.[signature][hline]*I am an avanger..I must obtain power no matter what,even if i must let the devil take hold of my body...
Virus,SatanixVirus,Satanix,Virus-sensei
Sosyal ağlarda paylaş

averaj Rpg oyunlarında bile bu konu vardır.
Evveeettt level atla atladıkça daha iyi chakra kullan
Sen zaten seçilmiş cocuksun içinde unlimimted chakra sı olan kurt var kim tutar seni
Böleee zamanla rasengan kullan falan
Gereksiz bir anime benim canımı sıkmaya başladı. 20 dakikanın en fazla 14 dk kullanabilen bir anime ama 101 bölümdeyim ve izlemeye devam edecem (en azından arşivde bulunsun)[signature][hline]Don't try to live so wise.
Don't cry 'cause you're so right.
Don't dry with fakes or fears,
'Cause you will hate yourself in the end.

Naruto; Akeboshi-Wind
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Virus, 21 Eylül 2004 17:44 tarihinde demiş ki:
yanlışım olabilir ama dbz bildiğim kadarıyla hala devam ediyor

Dbz serisi bitti, üstüne dbgt çizildi ohoo... :P (Dragon ball serisi bitti, gösterilen tekrar bölümleridir muhtemelen, zaten gt'nin son bölümünden sonra seri devam etseydi(official olarak) biraz saçma olurdu)[signature][hline]
Sosyal ağlarda paylaş

valla narutonun aksiyonlari hoş
arada bölümlerin konulari baglamak için bi kaç bölümde bayilmak gerekiyor okadar
ayrica filmin traileri feci bi gazdi
ben hala zevkle izliyorum
daha dragonball kadar abarmadi 20 kati saijin falan yok..
naruto abarik güçlü değil hala
Sosyal ağlarda paylaş

said:
GEd, 22 Eylül 2004 12:48 tarihinde demiş ki:
arada bölümlerin konulari baglamak için bi kaç bölümde bayilmak gerekiyor okadar

Rasengan?? Mass Shadow Replication ???[signature][hline]Don't try to live so wise.

Naruto; Akeboshi-Wind
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Vicious, 21 Eylül 2004 19:52 tarihinde demiş ki:
averaj Rpg oyunlarında bile bu konu vardır.
Evveeettt level atla atladıkça daha iyi chakra kullan
Sen zaten seçilmiş cocuksun içinde unlimimted chakra sı olan kurt var kim tutar seni
Böleee zamanla rasengan kullan falan
Gereksiz bir anime benim canımı sıkmaya başladı. 20 dakikanın en fazla 14 dk kullanabilen bir anime ama 101 bölümdeyim ve izlemeye devam edecem (en azından arşivde bulunsun)

iste abi goruosunuz ınsanlar artık narutoyu sırf arsiv olsun dıe ızlıolar...diorum size narutoda diger animeler gibi tadında bırakılmalı ..pokemon izlemioz..yasasın naruto yeni hareket kazandıııı!!! diede izlemek istemıorum yada beklemek...sonu gelsın artık!!!
vicious alınma sadece ornek olarak seni gosterdim...
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Vicious, 22 Eylül 2004 17:45 tarihinde demiş ki:
said:
GEd, 22 Eylül 2004 12:48 tarihinde demiş ki:

Rasengan?? Mass Shadow Replication ???

hehe hokagelerin kapismasini izlemedin herhalde
rasengan ve mass shadow onlarin kapismalari yaninda ezik buzuk skiller olarak kaliolar
Sosyal ağlarda paylaş

• Admin
Rasengan neysede Shadow Replication zaten jounin level bir jutsu yanlızca Naruto cok zekice kullanıp bizi şaşırtıyor ayriyetten Mass Shadow Replication'da herkesde işe yaramadıgını mangada görüyoruz.
Ama dersenki lvl 2 kyubi mad naruto eyw :d[signature][hline]*I am an avanger..I must obtain power no matter what,even if i must let the devil take hold of my body...
Virus,SatanixVirus,Satanix,Virus-sensei
Sosyal ağlarda paylaş

Bu sırada şu anda tv serisinin saçmalamasının sebebi manganın yeni bölümünün bitmemiş olmasıymış. Manganın yeni sezonunda (hani şu sasuke'nin abisi narutonun peşindeydi onun devamı) sürmesi manganın tv serisine çevirilmesini önlediğinden anime çizerleri zaman geçirmek için kendi yazdıkları dandik bölümleri yayınlamak zorunda kalıyorlar (Rurouni Kenshin' de 61 bölümde olduğu gibi) ama şu anda narutonun reytingleri düşmeye başladı bile eğer biraz daha saçmalamaya devam ederlerse millet animeden vazgeçicek sponsor elini çekecek ve naruto kenshin gibi biticek. Çünkü mangayı okuyanlar bilir şu an manga aşmış durumda 1 aydır olan olaylar muthiş (spoiler yapmamaya çalışıyorum :-P ) umurım yetişirde bizde bu yeni sezonu ağzımız açık bir biçinde izleriz ama pek çok anime gibi narutonun mangası bence animesinden daha güzel... (bkz. samurai deeper kyo)[signature][hline]Don't try to live so wise.

Naruto; Akeboshi-Wind
Sosyal ağlarda paylaş

animelerin sakız gibi uzatilmasi bi noktadan sonra kabka tadi verebilio doğru (narutoyu izlemedim ) kendi adime bi anime için 26 bölüm ideal çünkü bi noktadan sonra ya kendini tekrar etmeye yada abuk sabuk saçma sapan yerlerden yeni düşmanlar , dostlar , karakterler bulmaya başliyorlar ...

bunun nedeni de genelde anime'lerin anlaşmalarinin 1 yada 2 sezonluk (13-26 bölüm) larak yapilmasi ve konu oluşumunun oyle gelişmesi , ondan sonrasi tutarsa asıl babam asıl , uzat ta uzat ...
ha diyeceksiniz istisnasi yok mu , mutlaka vardir ama kendi adima 26 bölümden sonrasina biraz soğuk bakiyorum ...

ha GUNDAM gibi bir efsane olursunuz , cidden geniş bir evreniniz vardir , ozaman işler değişir ... :)[signature][hline]Try to hit me , tempt me, push me, pussies,
I need a good reason to give this trigger a good squeeze...

Sosyal ağlarda paylaş

narutonun son 3-4 bölümü feci kötüydü mesala
102 -103 vede gelicek 104. bölümde hala ayni dandik hikaye anlatiliyor
3 bölümde olmazki kardesim
103 u izledim az önce ,yeter artik dedim
ama ilerde mangayi okuyanlardan bildiğim için sasuke vs naruto gelicek :) onu bekliyoruz artik
Sosyal ağlarda paylaş

• 2 hafta sonra ...
  • Yeni Oluştur...