quixef Mesaj tarihi: Ocak 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2012 Selamlar, Windows 7 Home Premium kullanıyorum, orjinal dolayısıyla Service Pack olsun, update olsun yemi suyu eksik değil yani. Sorunum ise şu: Num Lock bazen kafasına göre kapanıyor, internette araştırdım, registry ayarı öneriyorlar bir tane "InitialKeyboardIndicators" anahtarının değerini "2" yap şeklinde, yaptım ama sorun devam ediyor. Ha diyeceksiniz ki, nedir yani Num Lock un hastası mısın, Razer Naga kullanıyorum, dolayısıyla SW:ToR da flashpoint te tam orta yerde Num Lock kapanınca 8-9 ability yi kullanamaz hale gelmek insanı üzen bir süreç. Dolayısıyla benim için önemli diyebiliriz. Buna benzer ama daha ilginç bir konu da, aynı Razer Naganın benim yerimden kalkmamı bekleyip, kendi kendine power-off olması, yerime oturup şöyle bir iki sallayınca kendine geliyor, sanki bilgisayara yeni takmışım gibi o USB de bi durumlar oldu sesi geliyor. Şimdi hemen iki konuyla ilgili insanlar power options diye atlamadan önce, USB ile ilgili olan olmayan her türlü power seçeneği off yani, devreye girmeyecek şekilde ayarlı. Bunun üzerine, bilgisayarda donanımsal bir sorun olduğunu düşünmüyorum, çünkü P5QC olan eski anakartımla beraber işlemcimi vb. bir adet ekran kartım hariç her şeyi değiştirdim, mevcut anakartım P8Z68. Tek sabit kalan bileşen kasa, ama onun içine de anakart ve güç kaynağı dahil tamamen yeni bileşenler takıldı, USB girişleri de anakartın bir parçası olduğuna göre kasada sorun var vb. gibi durumlar da mantıklı gelmiyor, bir yardım lütfen! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Ocak 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2012 3 kuvallahu 1 elham oku Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Ocak 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2012 Who ya gonna call? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Ocak 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2012 swtor patladi haber vereyem didim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Ocak 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2012 saçma sapan registry ayarlarıyla uğraşmadan önce windowstaki varsayılan olarak açık erişilebilirlik seçeneklerini bi temizlemeyi denesen daha mantıklı olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bullbird Mesaj tarihi: Ocak 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2012 yan yatırmayı denedin mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Ocak 26, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2012 Ciddi cevap veren yok mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aramil Mesaj tarihi: Ocak 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2012 donanımsal olabilir? kısa devre? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Ocak 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2012 quixef said: Ciddi cevap veren yok mu? Oku, yaradanın adıyla oku. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lemuria Mesaj tarihi: Ocak 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2012 Donanımsal gibi duruyor.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar