Patik Mesaj tarihi: Eylül 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2004 Arkadaslar almak ıstıyorum Hymer marka bır tane.Bılgısı olan arkadaslar yardımcı olabılırmı.Vergılerı pahalı dıye duymustum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
laverda Mesaj tarihi: Eylül 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2004 ya ne işin var onlarla eğer alıcaksan git ipsala gümrüğüne seç beğen kazalı bitane gir ihaleye 6 milyara alırsın 6 milyar da gümrük vergisi ödersin sonra bursaya yollayım 3 milyara yeniletirsin kral bi karavan olur biz almıştık bi tane zamanında bedunl su galiba markası harika bişey buzdolabı bile tüple çalışıyor[signature][hline]vampir dövdüm çok yoruldum :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Patik Mesaj tarihi: Eylül 27, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2004 Yok bana Hymer marka 0 arac lazım.Tek vergısı dusunduruyor.Sanırım cok yuksekmıs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
laverda Mesaj tarihi: Eylül 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2004 araştırdım ama bulamadım ancak bence de yüksektir yyine de karar senin[signature][hline]vampir dövdüm çok yoruldum :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Patik Mesaj tarihi: Ekim 1, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2004 Bugun Hymer yetkılıleri katalog gondermıs.Inceledım.Iclerı 5 yıldızlı otelden daha lux valla :) Sanırım onumuzdekı ay alıcam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
laverda Mesaj tarihi: Ekim 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2004 fiyatlar hangi aralıkta?[signature][hline]vampir dövdüm çok yoruldum :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Patik Mesaj tarihi: Ekim 2, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2004 Ic dızayna gore degısıyor aslında. 35.000 euro'dan baslıyor.Ev kadar olanlarıda var :) Ben Hymer Exsis aldım.Bana yeterlı. http://www.hymer.com/index.php?navi=200100100100101&kategorie=866 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
laverda Mesaj tarihi: Ekim 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2004 hayırlı olsun valla çok güzel kazasıs belasız bin kullan[signature][hline]vampir dövdüm çok yoruldum :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Patik Mesaj tarihi: Ekim 6, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2004 Aracın sıparısını verdım ben.Onumuzdekı ay alabılırsem alıcam. Garıp olan ne anlamadım ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
malsahibi Mesaj tarihi: Ekim 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2004 hasssssssssssssss kıskandım valla. çok güzelmiş. güle güle kullan.[signature][hline]Chucky Belgarionn Riva the Cabby of the HUN Atillabey the Armsman of the HUN Dantess the Infiltrator of the HUN Polga the Sorceress of the HUN Allegria the Skald of Tough Luck Beathrix the Spiritmaster of Tough Luck Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Halfmumi Mesaj tarihi: Ekim 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2004 hasta ötesi bir alet... ilerde elime imkaan geçtiği an alacağım bir tane ;) kesin koydum kafaya...[signature][hline]Dream as u never die,live as you can die tomorrow Always remember;death is only a Begining UYARI!:Evcil yaşayanlar için uygun değildir! 00:00:00:00:01 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ragnar Mesaj tarihi: Ekim 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2004 karavan = özgürlük[signature][hline]ilk nefesimde ben senin son nefesinde sen benim kollarımda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
YSidiousY Mesaj tarihi: Ekim 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2004 senin alcağında baya güsel bu S-classlar manyaq bişi ya :)[signature][hline]Prima, Quae vitam dedit,hora carpsit Nascantes morimur,finisque ab orgine Uzaylıda olsa,insan insandır... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar