PiJAJE Mesaj tarihi: Ekim 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2004 arkadaşlar ben bu site eklentilerini açamıyorum... mesela webmesajcell i açamıyorum.. hotmailin inboxuna giremiyorum fleplanet dosya indiremiyorum................. yardım edin ltf 1-2 gün önce adware temizlik yaptım böle oldu...[signature][hline]Şu an yaşıyorsun ... Peki hiç ölümü ve ölümden sonrasını hiç düşündünmü? www.huzuradoru.com www.harunyahya.org Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neter Mesaj tarihi: Ekim 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2004 CTRL ye basılı tutup aç, tahminen popup blockerdan kaynaklanıyordur .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PiJAJE Mesaj tarihi: Ekim 15, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2004 pop-up açık değil ve OLMUYOR.. bu adware inanılmaz hızlandırdı explorerı ama ne yaptı hala anlamadım açmıyo sitelerde jawascripleri...[signature][hline]Şu an yaşıyorsun ... Peki hiç ölümü ve ölümden sonrasını hiç düşündünmü? www.huzuradoru.com www.harunyahya.org Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar