EmenikeNiangSow Mesaj tarihi: Ocak 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2012 alex forvet yapıp olmaz bu işler ah aykut ah çok yanlış şeyler yapıyorsun marjinal olcam diye. illa bişey deniyeceksen kes baroniyi çek topuzu ortaya emre ile yanyana kanatlara dia stoch ileriye semih bienvenü ya da alex + 1 forvet koy. bu lig için 2 merkez ortasaha yeter bakın gs 442 ile gol olup yağıyor melo selçuk mahvediyor. aykut çok korkak oynatıyor. 460 falan nedir yahu ilerde top tutulmuyor ki. 34 lük alexden duvar olmasını istiyor valla aykut hayalkırıklığına uğrattı beni. umarım performansını düzeltir çünkü bu sene şampiyonluk çok önemli bizim için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sleepingdeath Mesaj tarihi: Ocak 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2012 Dia yı kanata koyman çok marjinal olmuş şu tarihte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EmenikeNiangSow Mesaj tarihi: Ocak 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2012 ben genel söyledim biliyorum dia afrika kupasında mr genius. ama bunu hiç denemedi aykut. abuk subuk şeyler deniyor. ya alexi kesiyor ya da alexi tek forvet ypıyor. saçma işler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar