syts Mesaj tarihi: Ocak 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2012 Evet arkadaşlar ben psp için jrpg hatta sadece rpg ile sınırlı bütün japon oyunlarından tavsiye bekliyorum. (özellikle undub olursa iyi olur):)-D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Ocak 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2012 abi zaten jrpg'ler kötü bi de psp'de mi oynıyıcan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KingV Mesaj tarihi: Ocak 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2012 jrpg sayılmaz ama oynadıklarım arasında iyilerden bir tanesi gem saga mı öyle bir oyun vardı. keyifli bir oyun kaçırma :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Ocak 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2012 lan final fantasy advent children var psp nin en iyi oyunu bence ağladım bak yine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
syts Mesaj tarihi: Ocak 25, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2012 FF crisis core'u diyosun. Evet çok iyi oyun ben şu anda onu oynuyorum zaten ama başka tavsiyeler bekliyorum. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ninlempis Mesaj tarihi: Ocak 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2012 çok var seçenek sjrpg olarak; disgaea 1-2 Final Fantasy Tactics Jeanne D'Arc jrpg; Final Fantasy remakeleri Persona 2-3-1 bunlar ilk aklıma gelenler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osirix Mesaj tarihi: Ocak 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2012 Persona 3 Portable Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar