Bleeding Mesaj tarihi: Ekim 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2004 İlk aldığımda dijital fotoğraf makinası gibi çekiyordu , şimdi çok daha kalitesiz çekiyor , bir çok pürüz bulunuyor resimde .. Neden olabilir ve nasıl düzeltilebilir ? Scanner ım bozuk , resim çizim onun resmini çekip bilgisayara atmam lazım , ayrıca herhangi bir fotoğraf çekmek istediğimde de kalitesiz çekiyor .. Kendi kamerasını ve Flexi Cam Pro yu kullanıyorum ikisi de aynı kalitesizlikte çekiyor..[signature][hline]The Last Sunrise - Türkçe Web Based MMORPG Paticik StarCraft Forumları Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
narin Mesaj tarihi: Ekim 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2004 mercek pislenmis yada cizilmistir ona bak[signature][hline]à Paris jusqu'a 18 decembre Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bleeding Mesaj tarihi: Ekim 15, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2004 yok ondan değil sanırım , her seferinde üzerini siliyorum öyle deniyorum , yine denedim olmadı , bir tane örnek resim bulursam bilgisayarda upload edecem şimdi[signature][hline]The Last Sunrise - Türkçe Web Based MMORPG Paticik StarCraft Forumları Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sheref Mesaj tarihi: Ekim 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2004 Flexi Cam Pro'yu silip optionslarını default yaptıktan sonra dene ..[signature][hline]|GBmod.|PAmod.|MEresimos| |Lominadze|News|Blog| |Mail|MSN [email protected]|icq:2135528| Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bleeding Mesaj tarihi: Ekim 15, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2004 ok bir deneyim öyle .. Bu arada upload ettim.. Eskiden Böyle çekiyordu ( Çekerken kaydırdım ama pürüzsüz yine de ) Sonra Böyle Oldu[signature][hline]The Last Sunrise - Türkçe Web Based MMORPGPaticik StarCraft Forumları Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sheref Mesaj tarihi: Ekim 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2004 ortamda ki ışık yetersizliğinden olsa gerek.. yada Ayarlarında bir oynama yapmış olma? gece mod'unun kapalı olduğuna emin ol ve zoom yapmadan dene. Zoom biraz bozuyor Fotoları..[signature][hline]|GBmod.|PAmod.|MEresimos| |Lominadze|News|Blog| |Mail|MSN [email protected]|icq:2135528| Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bleeding Mesaj tarihi: Ekim 15, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2004 Flexi Cam i sildim fakat şimdi geri yükleyemiyorum :p, başka program önerebilirmisiniz ?[signature][hline]The Last Sunrise - Türkçe Web Based MMORPG Paticik StarCraft Forumları Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sheref Mesaj tarihi: Ekim 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2004 Herhangi bir program değilde kendi fotoraf çekicisi ile denediğind nasıl sonuçlar alıyorsun?[signature][hline]|GBmod.|PAmod.|MEresimos| |Lominadze|News|Blog| |Mail|MSN [email protected]|icq:2135528| Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bleeding Mesaj tarihi: Ekim 15, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2004 O da kalitesiz çekiyor maalesef[signature][hline]The Last Sunrise - Türkçe Web Based MMORPG Paticik StarCraft Forumları Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sheref Mesaj tarihi: Ekim 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2004 bi servise götürmeni tavsiye edeceğim kameranın lensinde sorun olabilir.[signature][hline]|GBmod.|PAmod.|MEresimos| |Lominadze|News|Blog| |Mail|MSN [email protected]|icq:2135528| Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bleeding Mesaj tarihi: Ekim 15, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2004 ok sağol , sanırım en iyisi öyle olacak[signature][hline]The Last Sunrise - Türkçe Web Based MMORPG Paticik StarCraft Forumları Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sheref Mesaj tarihi: Ekim 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2004 umarım garantisi vardır çünkü lensinde sorun varsa değişmesi gerekir. birde video çek ve görüntüyü incele oda o şekilde ise lensde sorun vardır..[signature][hline]|GBmod.|PAmod.|MEresimos| |Lominadze|News|Blog| |Mail|MSN [email protected]|icq:2135528| Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar