Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

w32.korgo.m

Phlox

Öne çıkan mesajlar

arkadaşlar bilgisayarda norton 2003 kurulu en son virüs güncellemeleri de var ama bu virüsü bir türlü temizleyemiyorum.taratıyorum virüsü bulup siliyo auto protect de acık. ama ertesi gün birdaha arıyorum yine buluyo bu virüsü. symantec'in sitesinden removerını indirip onunla da sildim yine olmadı. yardımlarınızı bekliyorum.[signature][hline]the next time you feel like complaining to your chaplain or your lover about how miserable your life is, be thankful you are not cursed with the three terrible karmas - beauty, riches, and fame
Sosyal ağlarda paylaş

W32.Korgo.M is a variant of W32.Korgo.B. This worm attempts to propagate by exploiting the Microsoft Windows LSASS Buffer Overrun Vulnerability (described in Microsoft Security Bulletin MS04-011) on TCP port 445. It also listens on TCP port 3067 and on random TCP ports between 2000 and 8191.

http://www.microsoft.com/technet/security/bulletin/MS04-011.mspx
yukarıdaki linke gir. işletim sistemine uygun update i yükle.
sorun microsoft açığından kaynaklanıyor açığı kapatmassan temizlesen de tekrar girerler.[signature][hline]When arguing with a stupid person, make sure he's not doing the same.
Sosyal ağlarda paylaş

• 2 ay sonra ...
yukarıdakı yamanın turkce xp wersıyon ıcın olanını bılen warmı cok acıl lazım
yane 3 gunde 50 dene vırus worm trojan sıldım[signature][hline]"Erkek adam renkli takım tutmaz"
"Birgün herkes Beşiktaşlı olmasın bırakın o şeref bize kalsın"
"1903'de doğdu bizim aşkımız 2004'e geldik hala aşığız"

[Bu mesaj Burax tarafından 14 Eylül 2004 00:11 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

saolasın yaw buldum turkcesı ıcını gormemısım koca sıtede
)))
worm da bı tur vırus tur bence butun sararlı seylerı vırus baslıgı altında toplayabılırız nası ınsan hayvanlar alemıne gırıosa worms lar we trojanlar da vırusler alemıne gırer )))[signature][hline]"Erkek adam renkli takım tutmaz"
"Birgün herkes Beşiktaşlı olmasın bırakın o şeref bize kalsın"
"1903'de doğdu bizim aşkımız 2004'e geldik hala aşığız"
Sosyal ağlarda paylaş

• 1 ay sonra ...
OFfffff banada girdi Makinada zone alarm var her bi b.k var
Service Pack 1 bile var Ama yedik bu korgoyu

Neti inanılmaz sekilde sömürüyo... Anti-Virle sildim ama yine geliyo.. O yamalardan hangisini cekmem gerekli?[signature][hline]Opinions are like assholes. Everybody has got one.

Sosyal ağlarda paylaş

Evet hallettim sanırsam
yama + removallar sayesinde tabii Anti-Vir'in yardimlarinida unutmamak lazim.

Yanliz bendeki w32.korgo.q w32.korgo.u w32.korgo.x seklinde uzantilardi farkli farkli[signature][hline]Opinions are like assholes. Everybody has got one.

Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...