Dartanian Mesaj tarihi: Ocak 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2012 Bi topaç vardı garantideki laptopumla ilgili, ben aldım 10gün kadar önce onu ama vista yüklü alette. Kısacası vistayı windows 7ye veya xpye çevirirsem garanti kapsamından çıkar mı? marka sony alındığı yer teknosa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Ocak 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2012 Garanti kapsamindan ciktigini iddia edemezler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Ocak 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2012 çıkmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Ocak 24, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2012 Aradım şimdi garanti kapsamından çıkmaz ama fn tuşu falan çalışmayabilir fabrika ayarlarına dönmesi için bize göndermeniz gerekir falan dedi. Çalışmaz mı hakkatten? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Ocak 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2012 dandik bir uretici degilse fonksiyon tuslari icin driver larini sitelerine koymus olmalari gerekir. Yukleyince tum multimedia ve fonksiyon tuslarinin normal calismasi lazim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Ocak 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2012 ^richtig Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Ocak 24, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2012 Gurucum sağol baktım buldum :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar