Levent Mesaj tarihi: Ekim 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2004 Merhaba arkadaşlar, Odchu arkadaşımız saolsun wow beta cdlerini yolladı bana, ama oynu install edemiyorum cd leri koydugum zaman hepsinin icinden install.mpq filelar cıkıyor acaba nasıl install edicem yardım edebilicek biri var mı ?[signature][hline]Eclipse - ' Belki Bir Gun Yeniden ' Memleket : Naboo-Theed ---------------------- /addbuddy Enaxa ---------------------- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fortinbras Mesaj tarihi: Ekim 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2004 o cdlerden birinde installer olması gerek... ona bas install eder... once hepsini masaustune at bi klasor oluşturup onun içine sonra installer a bas gerisini o halleder biraz uzun ama install'u...[signature][hline]"In my experience, there's no such thing as luck." - Obi-Wan Kenobi - Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
acgur Mesaj tarihi: Ekim 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2004 Odchu adlı arkadaşa beta cdlerini bana da yollaması konusunda nasıl ulaşabilirim acaba?[signature][hline]Bu sadece bir oyun değil... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Levent Mesaj tarihi: Ekim 15, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2004 Tesekkurler oynu yukledim dediginiz gibi, ama baska bi sorun var 0,12 update i de cdde vardı onuda yuklemeye basladımki sonuna dogru bi hata verdi "tos" adlı bi file la alakalı ve update i kesti, ne yapmam gerekiyor? veya open betadan oyna girersem eger bu update i login olunca otomatik yaparmı oyun zaten ? Odchu arkadasa özel mesajdan ulaşabilirsin.[signature][hline]Eclipse - ' Belki Bir Gun Yeniden ' Memleket : Naboo-Theed ---------------------- /addbuddy Enaxa ---------------------- [Bu mesaj Levent tarafından 15 Ekim 2004 20:40 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dogbert Mesaj tarihi: Ekim 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2004 netten çekmek çok mu uzun sürüyo mirror falan mı yok ben çok cahilim bu konularda nie cd yi tercih ediyosunuz?[signature][hline]Işık öldü karanlıkta, Ay söndü bulutların ardında Ve ölümcül gece çöktü Orta-Dünya'nın Topraklarına... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Ekim 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2004 evet zaten 2.4 gb netten indirmek baya kasar hele blizzard downloader la iyice yavas torrent le fln indirio indiren bi thread de vardı buralarda bu arada bende istiorum o cd lerden odchu arkadasım =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mosquito Mesaj tarihi: Ekim 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2004 Bursa'da oturan varsa 0.11full ve 0.12patchini cdden verebilirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar