-Revenant- Mesaj tarihi: Ekim 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2004 evet buu emulatoru kurdum bios ayar dosyalarinida kurdum emulator aciliyor Roms a da oyunlari attim duzgun bir sekilde ama oyunlari gormuyor yardim lutfen ...[signature][hline] Msn Adresim Revelador Revenant - Rv - Whea, 29 Eylul 2004 13:56 tarihinde demiş ki: baba yanlış anlama ama sen virus degil g..tten yemişin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Ekim 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2004 ne alaka konu dışı?[signature][hline]Online Gaming şeysi // Teargas in your eyes // Yazılarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kendercik Mesaj tarihi: Ekim 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2004 höh? Konsol bölümündeydi bu konu, buraya taşınmış!?[signature][hline]AFS'den nefret ediyorum. Sevdiğim geri dönene kadar da nefret etmeye devam edeceğim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
birm Mesaj tarihi: Ekim 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2004 yaa aynı olay banada oldu sonra neoragex mi ne ole bi emulator indirdim o duzgun çalışıodu.... baska bi emulator indir dene bence...[signature][hline]I have been where the sun never shines... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revenant Mesaj tarihi: Ekim 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2004 Konsol bolümüne acsaydin daha makbule gecerdi..[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ekim 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2004 konsol değil de mame lik sanki..[signature][hline]Azmo demiş ki: olm beckhama cok gulduk ondan oldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
birm Mesaj tarihi: Ekim 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2004 Emulation die bi bolum olsa oraya acilabilirdi... konsolla alakası yok bence....[signature][hline]I have been where the sun never shines... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cmrownz Mesaj tarihi: Ekim 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2004 konsol la alakasi yok bunun neo geo bi konsol emulatoru degil. Mame lik gibi geldi de konu dışına taşıyayım dedim.[signature][hline] hezimet oyle olmaz boyle olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kendercik Mesaj tarihi: Ekim 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2004 Neo Geo denilen sistem bu atari salonlarındaki makinaların sistemi değil mi? Yanlış mı biliyorum?[signature][hline]AFS'den nefret ediyorum. Sevdiğim geri dönene kadar da nefret etmeye devam edeceğim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RaVena Mesaj tarihi: Ekim 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2004 Burdan bulabilirsin..[signature][hline]Bir Insana Gereğinden Fazla Değer Verirsen; Ya Onu Kaybedersin Yada Kendini .... ''R/U'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrBomb Mesaj tarihi: Ekim 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2004 neogeo oyun yapım (weya satım tam bilmiyorum) firmasının adı. metal slug, king of fighters serisi, samurai shodown gibi en ünlü atari oyunları bu firmadan çıkmıştır. neogeo oyunlarının pcde çalıştıran emülatör ise neoragex emülatörüdür. www.neoragex.com adresinden bilgi alabilirsiniz. ayrıca ewt ravena nın werdiği link, yani www.antikoyun.com emülatör olayında türkiyedeki en ii kaynaktır, gerekli ıwır zıwır downloadları ordan bulabilirsiniz. ama size tawsiyem neoragex emülatörü yerine mame weya winkawaks emülatörlerini kullanmanızdır, zira bu iki emülatör neogeo oyunlarını da çalıştırabilmektedir. şu an yaşadığınız olası sorun hakkında da aklıma gelen tek şey rom ları .zip dosyalarından çıkarıp neoragex içindeki roms klasörüne atmanız olabilir. böle yaparsanız rom lar programda available games arasında görünmez, rom ları zipten çıkarmadan (yani extract etmeden) we dosya adını deiştirmeden roms klasörüne atarsanız sorun düzelicektir die düşünüyorum.[signature][hline]a.k.a "bay bomba" SWG: Ottkoo Jeliyeer of Eclipse Galaxy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar