vaperon Mesaj tarihi: Ocak 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2012 Resimdeki nane kilitlenmiş bir harddisk motorunu açmaya yarayan bir aparat. O kadar deli gibi aramama rağmen bulamıyorum koca istanbulda. Samsung, Seagate teknik servislerine bile başvurdum bu meretten alabilmek için. Yok. Ellerinde var ancak 1 tane... Neyse, mühendis arkadaşlardan bana bu meretin yapımı konusunda yardımcı olup olamayacaklarını öğrenmek istedim. Bunun çizimi, yapımı kaça patlar? Üstteki tutacağın plastik olup olmaması önemli değil. Metal de olabilir. Ancak iki tane sabitleme deliği, iki tane de sabitleme çubuğu olması gerekiyor X şeklindeki bağlantı noktasında. Derdim bu evet. Yardımlarınızı bekliyorum. Teşekkürler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Ocak 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2012 tam ayrıntılı çizimlerini belli ölçülerini yollarsan çizer teknik resmini yaparım tornacıda da yaptırırsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Ocak 23, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2012 Elimde şu anda kapağı açık bir disk olsa eyvallah. Boyutlarını öğrenip birşeyler çıkartmaya çalışırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Ocak 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2012 beni es geçip düzgün boyutlarda tornacıya gitsen gene yapar adam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Ocak 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2012 Astarı yüzünden pahalıya gelir, ince işçilik ister bu ufak bişi çünkü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Ocak 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2012 Bi disk fotosu atarsan yardımcı olmaya çalışırım Çiziminden gördüğüm kadarıyla delikler çok hassas değilse yapana maliyeti 2 tl yi geçmez bunun Hatta yapayım göndereyim sana dükkanda, eğer çok teferruatlı değilse. Ki değil gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Ocak 23, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2012 Yok ama. Doğru keywordler ile ebay, google, yahoo, bing neleri denemedim ki... Çinde var bir şirket üretiyormuş. Minimum sipariş 100 adet. Profesyonel harddisk tools diye bir şirkette de 280$ istiyor adamlar. O da pahalı ve ayrıca mika. Kırılma riski de var baya... En iyi alternatif burada bir yere yaptırmak gibi geldi o yüzden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Ocak 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2012 dealxtreme bakmış mıydın? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Ocak 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2012 Abi orda o aleti takacağın şey üzerinde delikler olan bi disk değil mi. Spiral taşının taş sıkma anahtarı bile açar lan onu Ya ben farazi konuşuyorum varsa elinde yakından foto at bana, basit bişeyse yapıp gönderirim kargoyla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Ocak 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2012 Bu delik ve çubukların çapları markadan markaya değişiyor mu? Çapraz geçtiğin o şey, yani x şeklindeki parça, tam bir x mi yoksa arasındaki açı özel mi? Markadan markaya değişiyorsa sen hangisine göre kullanıcan. Abi bu baya basit bişey mekanizma yok bişey yok bunda, buna o paralar istenir mi delirmiş lan millet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Ocak 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2012 http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/7/7a/Hard_disk.jpg Şu kafaya oturan anahtarı yaparım ben sana çok rahat. Yeter ki deliklerin ölçüleri falan olsun elimde Bende öyle açık hdd yok çünkü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Ocak 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2012 SeaGle said: Abi orda o aleti takacağın şey üzerinde delikler olan bi disk değil mi. Spiral taşının taş sıkma anahtarı bile açar lan onu Ya ben farazi konuşuyorum varsa elinde yakından foto at bana, basit bişeyse yapıp gönderirim kargoyla. abi spiral taşının sıkıcısıylan alakası yok, hem nasıl aynı ölçülerde olacak ki. Bu çizimdeki anahtarın delikler farklı yönde yani tepeden baktın mı sana doğru değil yana doğrular zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ocak 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2012 lan adam ne heyecanlandi ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Ocak 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2012 "Tatar Ramazan" said: abi spiral taşının sıkıcısıylan alakası yok, hem nasıl aynı ölçülerde olacak ki. Bu çizimdeki anahtarın delikler farklı yönde yani tepeden baktın mı sana doğru değil yana doğrular zaten Mantık aynı abi, aynı tip anahtar. Delikler dik benim gördüğüm fotolarda? Markadan markaya değişebilitesi vardır ona bişey diyemem de, şu anlattığı şey gayet basit bi alet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Ocak 23, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2012 Diskler aynı yapıda değiller çoğu zaman. Benim açılması gereken disklerin yapısına göre istedim. Temsili birşeyler çizdim ama eksik veriler var yine. Yarın ölçülerini alır adam akıllı birşey paylaşırım. Teknik resmim yok. Öldürmeyin :D @seagle: uçmuşlar adamlar evet. :D @nolax: baktım yok :( Dhgate'de de yok... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Ocak 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2012 http://dl.dropbox.com/u/18366514/101.JPG http://dl.dropbox.com/u/18366514/102.JPG Böyle bişey lazım sana sanıyorum. Ölçüler ve çapraz arası açı kafaya göre yapıldı şu an tabi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Ocak 23, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2012 Abi süpersin. Açı olarak ölçebilir miyim bilmiyorum ama sana diskin açık şekilde resmini verir, ölçülerini cetvel yardımıyla (kumpas yok :() ölçer yazarım resmin üstüne ölçülerini de. Gelelim can alıcı soruya. Ne kadara mal olur bu arkadaş? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Ocak 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2012 abi gözünü sevem 14saat tasarım yaptım bugün, şu topiğe parça kusacam kaldır gözünü sevem spoilera al şunları :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Ocak 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2012 vaperon said: Abi süpersin. Açı olarak ölçebilir miyim bilmiyorum ama sana diskin açık şekilde resmini verir, ölçülerini cetvel yardımıyla (kumpas yok :() ölçer yazarım resmin üstüne ölçülerini de. Gelelim can alıcı soruya. Ne kadara mal olur bu arkadaş? Çapraz olan kolların boylarını ölç birde iki ucu arasındaki mesafeyi ölç Yani şu ölçüleri http://dl.dropbox.com/u/18366514/103.jpg Ordan açı çıkar. Yanlız delik çaplarını düzgün ver yeter ki. Bide para soruyo ahahahah 280$ tabi olm sfdadfsd Ne parası teyallam, böyle bişeye para mı alınır ahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Ocak 23, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2012 Karşılıklı adresleri değişelim seninle. Sen aleti yolla, ben dürümleri :D Feda olsun sana sdfsdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Ocak 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2012 Ahahah bigün bi pati toplaşkasında denk geliriz belki, dürümünü yerim o zaman sdfafa Sen bana ölçüleri at pm olarak, yarın sabah bakabilirsem pc'ye ölçüleri alır yarın yaparım. Sabah bakamazsam ertesi güne kalır. Yarın dediğim bugün olmuş tabi saat 12 yi geçmiş sdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Ocak 23, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2012 Eyvallah. Sabah ilk işim o olacak. Sabah dediğim 10-10:30 gibi başlıyor mesaim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Ocak 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2012 Tamamdır. Bide deliklerle çubuklar karşılıklı mı bulunuyor. Yani çaprazın bi ayağında sadece delik bi ayağında sadece çubuk mu oluyo sadece. Onu da belirt :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Ocak 23, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2012 Aynen çizimindeki gibi. Çapraz kolların birinde 2 çubuk, birinde iki vida deliği olacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EVIL_DeaD Mesaj tarihi: Ocak 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2012 adam torna ustası beyler acılın divizör diye tag verelim sana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar