nakata Mesaj tarihi: Ekim 14, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 14, 2004 sansür icin bi program warmiş nerrden bulabilirm acaba?
EagleEye Mesaj tarihi: Ekim 14, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 14, 2004 larry8 çıktımıki? bu arada sansür içni derken sansürü kaldıran programmı?
Kendercik Mesaj tarihi: Ekim 14, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 14, 2004 edit: Sansürü kaldıran program aradığını farzederek cevap yazdım. Zannetmem ki teseddürlü karakterler için patch olsun tabii ki kazaa ve emule' arayacaksın. Emule'da var. Oyunun tam adını yazıp aratırsan bulursun zaten. Yalnız geri alınabilmesi için ilgili dosyaları yedekle. Çünkü kötü yapım bir patch ise çirkinliğiyle göz zevkini bozabilir bile oyun.[signature][hline]AFS'den nefret ediyorum. Sevdiğim geri dönene kadar da nefret etmeye devam edeceğim. [Bu mesaj Kendercik tarafından 14 Ekim 2004 17:36 tarihinde değiştirilmiştir]
Disappear Mesaj tarihi: Ekim 15, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 15, 2004 emuledan falan arama virus falan kaparsin www.gamecopyworld.com veya www.gameburnworld.com da var ama %50 yariyo diyim bazi yerlerde hala censored yazisi gozukuyo[signature][hline]duty ... honor ... courage... *cough* semper fiiiii....
Head Mesaj tarihi: Ekim 15, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 15, 2004 larry 8 dediğiniz magna cum laude değil mi?[signature][hline]valandil ownz j0o! -emokid*- 7/24 melancholic
Silphatos Mesaj tarihi: Ekim 15, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 15, 2004 Evet odur her halde 7'den sonra sadece Magna Cum Laude çıktığına göre. Ben de geçen hafta aldım ama hala oynayamadım yav :(. Bugün başlıyayim.[signature][hline]Silphatos Iceheart Synthetic Intelligent Lifeform Programmed for Harm/Android Trained for Observation and Sabotage (a.k.a : Grynn , Botanika) -Est Sularus oth Mithas-
Disappear Mesaj tarihi: Ekim 15, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 15, 2004 oyunu 2 gunde bitirdim rezalet otesi olmus basta ho$ geliyo daha sonra hic bir anlami kalmiyo oyun tamamen adventuredan arcade'e kaymi$[signature][hline]duty ... honor ... courage... *cough* semper fiiiii....
Head Mesaj tarihi: Ekim 15, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 15, 2004 eet bende bitirdim dandik oyunları bayıyo bi süre sonra ama KILLY OWNZ!![signature][hline]valandil ownz j0o! -emokid*- 7/24 melancholic
Öne çıkan mesajlar