ivan Mesaj tarihi: Ekim 13, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 13, 2004 Oyunda 'SENATE' butonuna bastıgımda windows a atıyor. Bunun nedenini veya çözüm yolunu bilen varsa yardımlarını bekliyorum.[signature][hline]Thiew the Infiltrator @ Merlin| inactive Ivan Valiant UO player| inactive Louis the superb CS player| active
ermynorac Mesaj tarihi: Ekim 13, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 13, 2004 oyunu baştan, media player 10'u ,driverları (özellikle directx'i) ve 1.1 patch'ini (ki bir işe yaramicak büyük ihtimal) yüklediysen, yapılcak bir şey yoktur.Yeni patchi bekliceksin.www.totalwar.com forumlarının tech support'una bakabilirsin ama çözüm bulacağını sanmıyorum.Şu an sadece bugları öğreniyorlar ,çözümleri inşallah gelecek patch ile. Bende multiplayer'dan lobby'ye giriyorum ama oyunlara katılırken failed diyor ki bir sürü kişide varmış bu sorun... Tabi bana bakma belki vardır belki, araştır biraz.
Dwinz Mesaj tarihi: Ekim 13, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 13, 2004 ya bende save alamıyorum oyunda.. "can't create save file on disk" dior .. ne yapmak lazım acba?[signature][hline]Come with me my friend, come and see the end..
riglous Mesaj tarihi: Ekim 13, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 13, 2004 partition'i kontrol et. yer kalmamistir belki. bi de folder'lari kontrol et belki read-only'dir.
Dwinz Mesaj tarihi: Ekim 13, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 13, 2004 rad-only olup olmadıına nerden bakchas?[signature][hline]Come with me my friend, come and see the end..
Dwinz Mesaj tarihi: Ekim 13, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 13, 2004 salt okunur olayımı? oysa deniim bi..[signature][hline]Come with me my friend, come and see the end..
riglous Mesaj tarihi: Ekim 13, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 13, 2004 rome total war'un klasorune sag tikla, ozellikler (properties) orda 3 kutucuk vardir, read-only isaretliyse kaldir. sonra apply'de.
Dwinz Mesaj tarihi: Ekim 13, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 13, 2004 oznitelikler bölümünde iki kutucuk var.. öznitelikler bölümünde gizli ve salt okunur die.. salt okunur normalde tickli, tickini kaldırıorum uyugla dıorum. tekrar sag tıklayıp bakıorum tekrar tickli olmush.. olay nedir acab?[signature][hline]Come with me my friend, come and see the end..
Dwinz Mesaj tarihi: Ekim 15, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 15, 2004 up![signature][hline]Come with me my friend, come and see the end..
arcane Mesaj tarihi: Ekim 15, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 15, 2004 read only = salt okunur[signature][hline]Azmo demiş ki: olm beckhama cok gulduk ondan oldu
Dwinz Mesaj tarihi: Ekim 15, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 15, 2004 http://forum.paticik.com/view.php?id=92704 bunu deniim bi..[signature][hline]Come with me my friend, come and see the end..
Öne çıkan mesajlar