serhater Mesaj tarihi: Ocak 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2012 Neti ethernetten kablolu olarak kullanıyorum...ttnet in dağıttığı bu modemlerden birini access point olarak kurdum wireless a çevirdim bağlantımı hatta şu an ordan yazıyorum.sorunum şu routerin yanında internet hızım çok iyi ama iki oda yana geçince bağlantı hızı çok çok yavaşlıyor. neden olabilir bu? routera herhangi extra bi ayarmı yapmam lazım yoksa routerin kendisinde mi sorun? bu arada routerin modeli TP-LINK TD854W Bi el atın be yaw Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Ocak 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2012 Alçıpan ise duvarlar ya da kartonpiyer alçı düzleme yapılmış ise o da engeller baya. Bunun da bir tablosu vardı wireless sinyallerini en çok ne engeller falan diye. En ilginci kağıt. Kağıt'ın wireless geçirgenliği çok az. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
manager79 Mesaj tarihi: Şubat 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2012 Sayın Serhater Bende bu modemi access point olarak kullanmak istiyorum, yardımcı olursanız sevinirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
manager79 Mesaj tarihi: Şubat 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2012 Güncel AP için yardım bekliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
riglous Mesaj tarihi: Şubat 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2012 PS varsa, wireless'ı açıksa, ondan ekstra azalabiliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar