hexxhexaben Mesaj tarihi: Ekim 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2004 ya bide levon abi valla özür dilerim abi benim aklı orda troll ascetic e gitti o yüzden dalmışım valla kendimi ayıpladım yaw kusura bakma... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ekim 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2004 ehe ben bile oynadım gençler, bekleriz herkesi.(bilmeyenler için söyliyim extreme bi noobum + kartları yanlış okuyorum falan :P) yarın görüşmek üzere. bu arada geçen draft da 2 kart kaybettim, gören bulan bana ulaşsın eheh 2 si de aynı kart mavi, adını unuttum öyle de yüzsüzüm eheh.M ile başlıo. 1 colorless 1 mavi casting cost olması lazım. biri foil, sırf parlak diye üzülüorum ne yalan söyliyim :). keşke bi kamigawa daha yapsaydık, çok sevdim ben bu japonları, hepsi ayrı bi hattori hanzo potansiyeline sahip..[signature][hline]uneven. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
orkun97 Mesaj tarihi: Ekim 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2004 Nerde yapılıyo bu olay Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Thrall Mesaj tarihi: Ekim 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2004 Cuma günleri bundan sonra gereklide turnuva yapılmıycakmış,cuma günleri işler daha yoğun olduğundan,hafta içi başka bir güne alıncakmış ki o da nasıl olur bilmiyorum.Friday magic 2. bir habere kadar yok artık.Bu arada Pazar günü Kamigawa draft var,16 kişi olursa süper olur.[signature][hline]"An innocent man died because of my anger.That knowledge will haunt me for all eternity." -Karn Silver Golem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar