Thrall Mesaj tarihi: Eylül 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2004 Ben 4.30 gibi gereklideyim,diğer geliceklerde 4.30u geçmesinki 5 gibi başlıyalım.Ne tarz bi draft yapçağımız konusunda ise farketmez uyar bana ikiside.(bu arada Ishinotsuyoihitoya güvenmeyin geliceği konusunda,pazarlamacı hani ondan dedim:)) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dralnu Mesaj tarihi: Eylül 28, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2004 16:30 da gorusurz o zaman[signature][hline][i]"Someday, someone will best me. But it won't be today, and it won't be you." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Eylül 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2004 yaw ben 3.00 gibi çıkıyorum okuldan.şöle 30 dakkadan az bi sürede orda olurum.biraz erkene çeksek.bide akşam en geç 6 ya kadar durabilirim sanırm bişeyler yapınız[signature][hline]"Kaybetmek ölmektir.Binlerce savaştan galip çıkabilirsin ama sadece bir savaşta malup olursun" Zaknafein Do'Urden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dralnu Mesaj tarihi: Eylül 28, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2004 naaparsak yapalim 6 ya yetisecegini sanmiorm ben ..[signature][hline][i]"Someday, someone will best me. But it won't be today, and it won't be you." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Eylül 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2004 Yani hava kararmasin yeter[signature][hline]"Kaybetmek ölmektir.Binlerce savaştan galip çıkabilirsin ama sadece bir savaşta malup olursun" Zaknafein Do'Urden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Eylül 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2004 hepiniz topsunuz böhüeee ben yokum diye turnuva yapıyorsunuz değil mi toacular faşistler komnistler... neyse ben de gelcek olaylara katılırım :-P[signature][hline]Türkler Orta-Asya'dayken günlük ihtiyaçları için savaşırlarmış; "-Ulan kaşık düşmanı, baltamı getir. Ekmek almaya gidiyorum" Kapattık dükkanı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dralnu Mesaj tarihi: Eylül 28, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2004 eheh neden dicem de belli ki ozel bi neden :P[signature][hline][i]"Someday, someone will best me. But it won't be today, and it won't be you." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hexxhexaben Mesaj tarihi: Eylül 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2004 tamam abi işte o zaman herkes 16:00 - 16:30 gibi orda olsun işte ben gelirim yani bana farkmaz.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Thrall Mesaj tarihi: Eylül 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2004 18.00e kadar bitirmek imkansız gibi bişey sanırım en iyi ihtimal 20.30 falan olur.Gelenler bildikleri magic oynayan arkadaşlarına da haber verirse kral olur.Hexxhexaben Foti geliyomu?[signature][hline]"An innocent man died because of my anger.That knowledge will haunt me for all eternity." -Karn Silver Golem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hexxhexaben Mesaj tarihi: Eylül 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2004 biraz geç oldu abi ama fotiyle ben beraber gelicez zaten bizden yana sorun yok yani... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pestilence Mesaj tarihi: Eylül 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2004 said: Thrall, 29 Eylül 2004 00:11 tarihinde demiş ki: Hexxhexaben Foti geliyomu? tabiki de geliorum main deck te 9234782346234 tane mindblaze ile ordayım... ahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Levent Mesaj tarihi: Eylül 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2004 Maindeckte mindblaze heralde rakibin elini daha önceden bilmeden yada medyum olmadan pek bi işe yaramaz, ancak seninde dedigin gibi "hmm sende ne vardı ya demin gormustum baskasıyla oynarken dur dur soyliycem simdi adını, tamam Mjoyindi" şeklinde abuse gibi olursa işe yarar heralde. Yardım etmeye calısırken böyle dalga gecercesine bir yazıyla karsılasmak hic hoş degil Foti, tabi bu cumleyi soylemende baska bir dusunce yoktuysa. Ben Levon bu arada. [signature][hline]Eclipse - ' Belki Bir Gun Yeniden ' Memleket : Naboo-Theed ---------------------- /addbuddy Enaxa ---------------------- [Bu mesaj Levent tarafından 30 Eylül 2004 01:48 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hexxhexaben Mesaj tarihi: Eylül 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2004 ya levon o esprisine söylüyo ya yani o gün o kartın main deck oynuyo olmasının abukluğunun oda farkında zaten yani bence kötüye çekmenin alemi yok yaw espri işte... [Bu mesaj hexxhexaben tarafından 30 Eylül 2004 02:34 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Levent Mesaj tarihi: Eylül 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2004 Peki o zaman, ben yanlıs anlamısım ksuura bakmayın.[signature][hline]Eclipse - ' Belki Bir Gun Yeniden ' Memleket : Naboo-Theed ---------------------- /addbuddy Enaxa ---------------------- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Thrall Mesaj tarihi: Eylül 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2004 Dün Yusuf abiyle konuştum cuma günkü işi nasıl halledicez diye,beni bugün 5te ara dedi (gerekliyi ayarlamak için).Bu arada gerekliyi ayarlasak bile saat 20.30 gibi kapanıyolarmış ayrıca ellerinde boosterda yok yani alırsak Yusuf abiden alcaz.Başka bir yer ayarlamayı da konuşçaz falan işte..[signature][hline]"An innocent man died because of my anger.That knowledge will haunt me for all eternity." -Karn Silver Golem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Eylül 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2004 yarın sabaha burada son bilgi bulunsun lütfen.[signature][hline]sistre+cila=900 milyon... ona göre Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Thrall Mesaj tarihi: Eylül 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2004 Yusuf abiyle konuştum,yarın en geç 4te gereklide olmamız lazım bide en az 8 kişi olmamız lazım.Boş durmayın abi bildiğiniz her oyuncuya haber verin,Cem' e ulaşabilcek varmı aranızda?Bide set kamigawa mı yoksa başka mı olcak?hemen replylarsınız iyi olur.[signature][hline]"An innocent man died because of my anger.That knowledge will haunt me for all eternity." -Karn Silver Golem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Levent Mesaj tarihi: Ekim 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2004 Kamigawa olucak tabiki.[signature][hline]Eclipse - ' Belki Bir Gun Yeniden ' Memleket : Naboo-Theed ---------------------- /addbuddy Enaxa ---------------------- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
erchivist Mesaj tarihi: Ekim 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2004 Kamigawa gereklide satışa çıktımı ? Bugünkü draft için değil ama friday night magic olayı olursa ben gelirim böyle 4 de falan , işte oluyorum... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dralnu Mesaj tarihi: Ekim 1, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2004 kamigawa satisa cikti official olarak ama gerekli de yok su anda, baska yollarla temin edildi boosterlar :P su anda dradt devam etmekte, guzel gidiyoe diyebiliriz adaylar destelerini yapiyorlar ..[signature][hline][i]"Someday, someone will best me. But it won't be today, and it won't be you." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dralnu Mesaj tarihi: Ekim 1, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2004 biraz gec de olsa sonucu da verelim 1. levent 2. thrall oldular ve sirasiyla 2 ve 1 booster odul aldilar .. kendilerini tebrik eder basarilarinin devamini dileriz :P[signature][hline][i]"Someday, someone will best me. But it won't be today, and it won't be you." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Levent Mesaj tarihi: Ekim 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2004 Yanlız sende Draftı live vermişin, "şu anda adaylar decklerini yapıyorlar" :) , süper ya gelicek nationalsta bunu yapalım hakkaten sen al notebooku yine yanına report edicek bide adam buluruz :).[signature][hline]Eclipse - ' Belki Bir Gun Yeniden ' Memleket : Naboo-Theed ---------------------- /addbuddy Enaxa ---------------------- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dralnu Mesaj tarihi: Ekim 1, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2004 bi de somurucek wlan ini halka acmis sirket lazim :P[signature][hline][i]"Someday, someone will best me. But it won't be today, and it won't be you." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Thrall Mesaj tarihi: Ekim 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2004 Yaw yine olamadık 1. yaw.Levon acımadı valla 2 oyunda lak lak 2-0(yensem iyi sömürürdüm rating ama..).Foti müthiş kartlar açtı bi de üstüne üstlük iyi de pick geldi.Bu friday night magic işini işallah bi mekaniğe bağlarız.[signature][hline]"An innocent man died because of my anger.That knowledge will haunt me for all eternity." -Karn Silver Golem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hexxhexaben Mesaj tarihi: Ekim 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2004 bencede artık bazı şeyleri rayına oturtmak lazım, bu rada pazar günü MDF draftına kimler geliyo??? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar