Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

siradaki draft - tahmini 1.10.2004

Dralnu

Öne çıkan mesajlar

"Biliyorum ki bir gün, birisi beni aşacak. Ama ne o gün bu gün, ne de o kişi sensin." diyen herkesi bekliyoruz. Kapılar açılsın, çatışmalar başlasın.*

*: Bu laf en güzel eski Maçka Oteli'nde yapılan turnuvalarda kullanılıyordu. Yeni tur hazırlıklarında her zaman o ünlü cam kapılar kapatlırdı ve arkadan tempo tutulurdu [signature][hline]Berkin Bozdoğan

DCI - CrystalKeep
Comrehensive Rules
Sosyal ağlarda paylaş

Gelirsin tabiki, draft satın alınıcak 3 boosterla yapılan bir limited game ceşitidir, daha fazlka bilgi icin bkz Magic Tutorial topici an alt yazı.[signature][hline]Eclipse - ' Belki Bir Gun Yeniden '
Memleket : Naboo-Theed
----------------------
/addbuddy Enaxa
----------------------
Sosyal ağlarda paylaş

Şu an zaten ben dra levent ve Ishinotsuyoihito kesiniz, tabi Ishinotsuyoihito her an satabilir.
Limit yok,ne kadar fazla kişi olursa daha iyi olur.Cuma günü ben sanırım en erken 4te gereklide olurum belki 4.30 olur.
Hexxhexagon(yanlış yazmış olabilirim),Pestilence,Horace ve Sparkcasterda yazsın kesin gelirim veya gelemem die
Bence kesin gelin hem güsel muhabbet oluyo,bilmiyorum diosanız yardımcı oluruz(Levent baya yardım ediyo).
Sosyal ağlarda paylaş

Draft icin gerekli en az sayı olan 8 kişinin cıkıcagı kesin heralde cuma gününe, ama burda benim vurgulamak istedigim baska bir sey var, ben aslında draftın booster draft degil Rochester draft olması taraftarıyım ne farkı var derseniz dierinden tek farkı herkes herkesin picklerini göruyor sırayla masada acık olan kartları pick ediyor, tabiki bunu istememin bir nedenide var cünkü bu seneki Türkiye Şampiyonası Rochester olucak ona katılmayı dusunen herkeste o gun orda bude nasıl oluyor demek istemiyorsa Rochester draft yapmalı bence.

Neyse bu konuya cuma günü yüz yüze iken deginiriz simdi burdan konusmanın bir manası yok heralde, sadece fikrimi söyliyim dedim.[signature][hline]Eclipse - ' Belki Bir Gun Yeniden '
----------------------
/addbuddy Enaxa
----------------------
Sosyal ağlarda paylaş

Benimde saat sorunum yok ama dusuncem su ki, saat 5 civarında baslamak bence iyi cunku ne kadar erken baslasak dukkandaki musteri sayısının fazla olma sansı o kadar cok olucak e buda haliyle bizi rahatsız edip konsantremizi bozucaktır onun icin bence saat 5-6 ii dir baslangıc saati olarak.[signature][hline]Eclipse - ' Belki Bir Gun Yeniden '
----------------------
/addbuddy Enaxa
----------------------
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Thrall, benle ilgili olarak demiş ki:
Şu an zaten ben dra levent ve Ishinotsuyoihito kesiniz, tabi Ishinotsuyoihito her an satabilir.

Adam tanıyor beni tabii. Bugüne bugün pazarlama uzmanıyım. Neyse, pazar günü uyanamadığım için gelemedim sanıyordum, meğer aynı zamanda ayağımı sakatlamışım. Bütün pazar üzerine basamadım. Bugün biraz iyileşti. Saçma şekilde çıkan arıza saçma şekilde düzeliyor. Bu konuda üzgünüm. Keşke gelebilseydim.

Orada olacağım ama büyük ihtimalle izleyip hakemlik yapacağım; "dur , sus, yapma, etme" falan diye kafa şişireceğim.[signature][hline]Berkin Bozdoğan

DCI - CrystalKeep
Comrehensive Rules
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...