Dralnu Mesaj tarihi: Eylül 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2004 bu cuma olucak gibi bir draft .. zaten kamigawa nin piyasaya cikacagi ilk gun, 8 i buldugumuz anda gerekli tarafinda sorun olmayacagi soylendi. toparlanin bakalim.[signature][hline][i]"Someday, someone will best me. But it won't be today, and it won't be you." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ishinotsuyoihito Mesaj tarihi: Eylül 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2004 "Biliyorum ki bir gün, birisi beni aşacak. Ama ne o gün bu gün, ne de o kişi sensin." diyen herkesi bekliyoruz. Kapılar açılsın, çatışmalar başlasın.* *: Bu laf en güzel eski Maçka Oteli'nde yapılan turnuvalarda kullanılıyordu. Yeni tur hazırlıklarında her zaman o ünlü cam kapılar kapatlırdı ve arkadan tempo tutulurdu [signature][hline]Berkin Bozdoğan DCI - CrystalKeep Comrehensive Rules Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pestilence Mesaj tarihi: Eylül 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2004 Ordayım... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hexxhexaben Mesaj tarihi: Eylül 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2004 o zaman bende 1 inde orda olucam arkadaşlar 2 prerelease de katılmadım ama bunu kaçırmam... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Eylül 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2004 8 kişi mi olcak max? Beni yazın[signature][hline]"Kaybetmek ölmektir.Binlerce savaştan galip çıkabilirsin ama sadece bir savaşta malup olursun" Zaknafein Do'Urden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dralnu Mesaj tarihi: Eylül 27, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2004 minimum 8 8in ne kadar ustu olursa o kadar iyi[signature][hline][i]"Someday, someone will best me. But it won't be today, and it won't be you." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Eylül 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2004 draft nedir şimdi. bende ne kart var ne bişi. gelebilir miyim yine de.[signature][hline]sistre+cila=900 milyon... ona göre Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Levent Mesaj tarihi: Eylül 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2004 Gelirsin tabiki, draft satın alınıcak 3 boosterla yapılan bir limited game ceşitidir, daha fazlka bilgi icin bkz Magic Tutorial topici an alt yazı.[signature][hline]Eclipse - ' Belki Bir Gun Yeniden ' Memleket : Naboo-Theed ---------------------- /addbuddy Enaxa ---------------------- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Eylül 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2004 gelirim ben o zaman.[signature][hline]sistre+cila=900 milyon... ona göre Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hexxhexaben Mesaj tarihi: Eylül 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2004 arkadaşlar ne kadar kişi olursa o kadar iyi olur açıkçası hem dahada zevkli olur yani umarım kimsenin işi çıkmazda olabildiğimiz kadar fazla kişi oluruz... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Thrall Mesaj tarihi: Eylül 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2004 Şu an zaten ben dra levent ve Ishinotsuyoihito kesiniz, tabi Ishinotsuyoihito her an satabilir. Limit yok,ne kadar fazla kişi olursa daha iyi olur.Cuma günü ben sanırım en erken 4te gereklide olurum belki 4.30 olur. Hexxhexagon(yanlış yazmış olabilirim),Pestilence,Horace ve Sparkcasterda yazsın kesin gelirim veya gelemem die Bence kesin gelin hem güsel muhabbet oluyo,bilmiyorum diosanız yardımcı oluruz(Levent baya yardım ediyo). Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Eylül 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2004 gelirim diyom işte yaw.[signature][hline]sistre+cila=900 milyon... ona göre Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hexxhexaben Mesaj tarihi: Eylül 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2004 yok canım hiç yanlış yazmamışsın be abi hexxhexagon neresi yanlış senin aklın herhalde dikdörtgene çokgene falan gitti :)))) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Eylül 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2004 gelirim[signature][hline]"Kaybetmek ölmektir.Binlerce savaştan galip çıkabilirsin ama sadece bir savaşta malup olursun" Zaknafein Do'Urden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Levent Mesaj tarihi: Eylül 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2004 Draft icin gerekli en az sayı olan 8 kişinin cıkıcagı kesin heralde cuma gününe, ama burda benim vurgulamak istedigim baska bir sey var, ben aslında draftın booster draft degil Rochester draft olması taraftarıyım ne farkı var derseniz dierinden tek farkı herkes herkesin picklerini göruyor sırayla masada acık olan kartları pick ediyor, tabiki bunu istememin bir nedenide var cünkü bu seneki Türkiye Şampiyonası Rochester olucak ona katılmayı dusunen herkeste o gun orda bude nasıl oluyor demek istemiyorsa Rochester draft yapmalı bence. Neyse bu konuya cuma günü yüz yüze iken deginiriz simdi burdan konusmanın bir manası yok heralde, sadece fikrimi söyliyim dedim.[signature][hline]Eclipse - ' Belki Bir Gun Yeniden ' Memleket : Naboo-Theed ---------------------- /addbuddy Enaxa ---------------------- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hexxhexaben Mesaj tarihi: Eylül 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2004 bende levona katılıyorum rochester olması konusunda, kesinlikle daha iyi olur tabi bunu buluştuğumuz zaman konuşuruz elbet hele bi buluşalımda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loading Mesaj tarihi: Eylül 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2004 Rochester draft bence en güzeli,daha taktiksel oluyor,draft olucaksa rochester olsun[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Levent Mesaj tarihi: Eylül 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2004 Ne guzel cuma günü konusuruz o zaman ben saat 5 gibi orda olurum.[signature][hline]Eclipse - ' Belki Bir Gun Yeniden ' Memleket : Naboo-Theed ---------------------- /addbuddy Enaxa ---------------------- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hexxhexaben Mesaj tarihi: Eylül 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2004 o zaman abi bende 4 - 4:30 gibi orda olurum.. bu arada bu cuma kesin dimi ???? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dralnu Mesaj tarihi: Eylül 27, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2004 cuma 12:30 dan itibaren herhangibir saatte orda olabilirm saat sikintisi olanlar belirtirse onlara gore ayarlanalim ..[signature][hline][i]"Someday, someone will best me. But it won't be today, and it won't be you." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hexxhexaben Mesaj tarihi: Eylül 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2004 açıkçası benim saat sıkıntım yokta ben çalışan bir insan olduğum için gün kesin olduktan sonra saat hiç farketmez ona göre ayarlarım ,bu arada şimdiye kadar yazanlar 16:00 - 17:00 arası geliriz diye yazdılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Levent Mesaj tarihi: Eylül 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2004 Benimde saat sorunum yok ama dusuncem su ki, saat 5 civarında baslamak bence iyi cunku ne kadar erken baslasak dukkandaki musteri sayısının fazla olma sansı o kadar cok olucak e buda haliyle bizi rahatsız edip konsantremizi bozucaktır onun icin bence saat 5-6 ii dir baslangıc saati olarak.[signature][hline]Eclipse - ' Belki Bir Gun Yeniden ' Memleket : Naboo-Theed ---------------------- /addbuddy Enaxa ---------------------- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hexxhexaben Mesaj tarihi: Eylül 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2004 bak bu konuya iyi değindin levon kardeş bence saat 17:30 gibi falan başlamak en uygunu olur gibi geliyor banada [Bu mesaj hexxhexaben tarafından 28 Eylül 2004 02:24 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dralnu Mesaj tarihi: Eylül 27, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2004 bana da her turlusu uyar ..[signature][hline][i]"Someday, someone will best me. But it won't be today, and it won't be you." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ishinotsuyoihito Mesaj tarihi: Eylül 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2004 said: Thrall, benle ilgili olarak demiş ki: Şu an zaten ben dra levent ve Ishinotsuyoihito kesiniz, tabi Ishinotsuyoihito her an satabilir. Adam tanıyor beni tabii. Bugüne bugün pazarlama uzmanıyım. Neyse, pazar günü uyanamadığım için gelemedim sanıyordum, meğer aynı zamanda ayağımı sakatlamışım. Bütün pazar üzerine basamadım. Bugün biraz iyileşti. Saçma şekilde çıkan arıza saçma şekilde düzeliyor. Bu konuda üzgünüm. Keşke gelebilseydim. Orada olacağım ama büyük ihtimalle izleyip hakemlik yapacağım; "dur , sus, yapma, etme" falan diye kafa şişireceğim.[signature][hline]Berkin Bozdoğan DCI - CrystalKeep Comrehensive Rules Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar