mukus Mesaj tarihi: Ekim 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2004 2 gündür krizim tuttu cd leri kaybetmişim, hiçbiyerdende bulamadım, satın alınabilecek biryerde bulamadım, eğer elinde olupta satmak isteyen yada satılan yeri bilen birileri varsa ücreti mukabili alıcam, umarım vardır birilerinde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Maedhros Mesaj tarihi: Ekim 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2004 Bende satın alınıcak hiç bi yer bulamadım (: hangi şehirdesin onu belirtmemişssin.[signature][hline]msn/mail mail icq Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Volfied Mesaj tarihi: Ekim 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2004 bende var istiyorsan bos cd parasina cekerim sana (ama bir kac gun sonrasina, ben de bos cd yok cunku)[signature][hline]Silence in the studio! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mukus Mesaj tarihi: Ekim 15, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2004 hemen :) ben sana boş cd de yollarım istersen, özel mesajla devam edelim, teşekkürler. (izmirdeyim) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hybridc Mesaj tarihi: Ekim 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2004 ben de var ama şimdi piyasada olduğunu sanmıyorum... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revell Mesaj tarihi: Ekim 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2004 Ankaradaysan bende isterim. Ayrıca elinde Heroes 3 Cd si olan varsa onuda isterim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar