SeaGle Mesaj tarihi: Ocak 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2012 Kafamızı silkti yemin ederim. Telekom numarası değil, bildiğin dolandırıcı numarasıymış. 2 saatte 20 kez arandık abartmıyorum. Açıp küfredeyim dedim, açıyosun ses gelmiyor, biri yok hatta fln. İş yapmaya çalışıyorum dakika başı ev telefonu çalıyor. Telekomu arasak bu numaranın bizi aramasını engelleyebiliyor muyuz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Ocak 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2012 tlfnu açıp tahta dolaba DONK DONK diye vuruyorum konusma kısmını ben bir süre Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Ocak 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2012 bu saatte ne işi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Ocak 22, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2012 FUHUŞ yok abi AHA YİNE ARIYOR Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Ocak 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2012 dolaba vurunca işte bir süre sonra alo diyor biri, sonrasında daha şiddetli vurcan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar