Chastor Mesaj tarihi: Ocak 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2012 Açık Akademi diye bir sistem açılmış yazılımcı olmak isteyenler için daha incelemedim ama fena değil gibi ilgilenenlere duyurulur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Ocak 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2012 dostum basligi mevcut forumda. guzel bi sisteme benziyo ayrica. bakalim ise yarayacak mi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deacon Mesaj tarihi: Ocak 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2012 Abi seviye tespit sinavinda visual studio'nun kisayolu falan soruldu. Hehe diyip kapattim. Muhtemelen zaman harcayacak cok daha faydali seyler bulabilirsiniz. SICP okuyun mesela. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ocak 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2012 yazılımcı olmak isteyenler için yirtiyorum diplomami. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chastor Mesaj tarihi: Ocak 21, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2012 Theridone said: dostum basligi mevcut forumda. guzel bi sisteme benziyo ayrica. bakalim ise yarayacak mi. aramaya inandım ama bulamadım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Ocak 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2012 .... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deacon Mesaj tarihi: Ocak 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2012 Ben microsoft teknolojilerini hic bilmiyorum. Hayatimda hic C# yazmadim, visual studio kullanmadim. O yuzden yardimci olabilecegimi sanmiyorum. Ama patide vardir illa ki bilenler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar