neol Mesaj tarihi: Ocak 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2012 ya beyler bi film vardı elamanın birini öldürüyolardı (bu eleman suçlu gibi bişeydi galiba) elaman ölürken karga görüyodu işte inanışa göre ölürken karga gören tekrar dünyaya gelebiliyodu herifde tekrar dirilip kendisini öldürenleri bi güzel marizliyodu. böyle bi film varmıydı yoksa bütün bunlar benim hayal gücümün bi ürünü mü ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Ocak 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2012 crow Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tarkandakiahtapot Mesaj tarihi: Ocak 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2012 the crow Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Ocak 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2012 http://www.imdb.com/title/tt0109506/ np Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ocak 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2012 The Crow (1994) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tarkandakiahtapot Mesaj tarihi: Ocak 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2012 spektakulur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Ocak 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2012 ölümsüz aşk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neol Mesaj tarihi: Ocak 20, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2012 teşekkür ederim yalnız bişey daha soracağım emin olmak için. hatırladığım bi sahne bu adam dikenli tellerden atlıyodu eller paramparça tabi ama sonra birden iyileşiyodu varmı bu filmde öyle bi sahne? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tarkandakiahtapot Mesaj tarihi: Ocak 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2012 filmi ilköğretim yıllarında izleyip çok beğendiğini hatırlıyorsan ve üzerinden yıllar geçtikten sonra bir kez daha izleyeyim diye düşünüp peşine düştüysen, emin ol ilköğretim yıllarındaki kadar etkileyici gelmeyecektir tılsım diye bir film için bu durumu yaşamıştım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neol Mesaj tarihi: Ocak 20, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2012 tarkandakiahtapot said: filmi ilköğretim yıllarında izleyip çok beğendiğini hatırlıyorsan ve üzerinden yıllar geçtikten sonra bir kez daha izleyeyim diye düşünüp peşine düştüysen, emin ol ilköğretim yıllarındaki kadar etkileyici gelmeyecektir tılsım diye bir film için bu durumu yaşamıştım güzel bi filmdi o zaman için bi denemek lazım bakalım şimdi nasıl ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar