Joker Mesaj tarihi: Ocak 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2012 çok ufak bi editörlük işi var. evde oturduğunuz yerde yapabileceğiniz. cuzi rakamlar söz konusu o yüzden öğrenci arkadaşların ilgisini çekebilir. günlük 10-20 lira kazandırcak bi şey. işin çoğu copy/paste zaten. ilgilenen ö.m atabilir. çok ciddi bi iş olmadığından PATİ İK topiğine yazmayım dedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Joker Mesaj tarihi: Ocak 20, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2012 başvurular yoğundu 3 arkadaşla anlaştık birisi hemen başladı. diğerleri sabah başlıcaklarmış :) şimdilik 3 kişi yeter gibi. başka bişi olursa burayı up larım.. freelencer yazmışım kimsede demiyor ki ağa bu nedir.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CryMeARiverfix Mesaj tarihi: Ocak 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2012 freelencer aga bu nedir ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ocak 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2012 haa freelancer deseydin ben başvururdum freelencer deyince başka bişey sandım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
throine Mesaj tarihi: Ocak 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2012 ahh kaçırmışım. :( kısa süre de olsa fakirlikten kurtulurum sanmıştım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar