quamor Mesaj tarihi: Ekim 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2004 eet 512 kb adsl baglantı için 29 m para oduyorum =) 1 hafta once kampanyadan nasibimi aldım =p varmı daha alan =)[signature][hline]Ölümden neden korkayim ki? Ben varken o yok o varkende ben.. [Bu mesaj quamor tarafından 10 Ekim 2004 18:23 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sailor Mesaj tarihi: Ekim 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2004 ne kampanyası ya!!!??[signature][hline]oasisoyun.net | Mancınık'ı Yükle | Oasis Forum Mail/MSN: [email protected] , ICQ:6254196 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Ekim 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2004 YUH! biz kabloya,kamyon dolusu para yatıralım kıytırık adsl 512k 29milyon.. yalan olmuş bu dünya.[signature][hline]shinsetsu desu.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bleeding Mesaj tarihi: Ekim 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2004 Buyur ? nasıl ?[signature][hline]The Last Sunrise - Türkçe Web Based MMORPG Paticik StarCraft Forumları Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Logan Mesaj tarihi: Ekim 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2004 öeh diyorum, 64k kabloya 68m falan ödüyoruz.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lancelotdulac Mesaj tarihi: Ekim 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2004 Adsl isterse 5 milyon olsun Kablo bağlantı gibi iyi bir hizmet veremez.Ne de olsa lahmacun yerken konuşarak cevap veren hizmet hatları var. Kablodan memnunum ucuzluk yapsınlar bana yeter.[signature][hline]My Honour is My Life Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kendercik Mesaj tarihi: Ekim 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2004 ne kampanyasıdır bu? Zaten farz böyle şeyler! Ben 10 gün önce aldım ADSL, ertesi günü kampanya falan başlamıştır.[signature][hline]AFS'den nefret ediyorum. Sevdiğim geri dönene kadar da nefret etmeye devam edeceğim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
riglous Mesaj tarihi: Ekim 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2004 ben anlamadim, nerde sunun link'i? telekom'un sitesinde 64 - 49m diyor... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qui Mesaj tarihi: Ekim 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2004 Yuh böle bi kampanya olası değil Türkiye şartlarında![signature][hline]God created the earth in six days, on the seventh he rendered. @ui ICQ UIN: 1957744 MSN Messenger: [email protected] ek$i | DevianArt | Eve-Online Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kendercik Mesaj tarihi: Ekim 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2004 Yok arkadaşlar öyle demeyin. Ben bekliyordum böyle birşey. Genel olarak kendimi şanslı diye nitelendirebilecek olsam bile birşeyler satın aldığım zaman hep en pahalı dönemine denk getiririm. Babamdan geçmiş sanırım bu bahtsızlık.[signature][hline]AFS'den nefret ediyorum. Sevdiğim geri dönene kadar da nefret etmeye devam edeceğim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Ekim 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2004 impossible...[signature][hline]-Micheal Jordan mı ??? -Hayır cormadım Genciz Güçlüyüz Atatürkçüyüz ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ebemunk Mesaj tarihi: Ekim 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2004 nasıl birşey bi web sitesi falan verebilirmisin?[signature][hline]Nothing's left here Leave it be It was meant for me Soul sacrifice... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Logan Mesaj tarihi: Ekim 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2004 sakın telekom bir yanlışlık yapıp arkadaşa 512k hat vermiş olmasın? büyük ihtimal öyledir yoksa böyle birşeyin olması imkansız! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sailor Mesaj tarihi: Ekim 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2004 yanlışlık olsa bile 29 milyona birşey yokki[signature][hline]oasisoyun.net | Mancınık'ı Yükle | Oasis Forum Mail/MSN: [email protected] , ICQ:6254196 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Miraul Mesaj tarihi: Ekim 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2004 ogle bi olay yokhta hatlarsa sapiklik var 128 adsl arkim 512 ymis gibi cekio ben 64 kablomla 40kb falan cekiorum bi sapitiklik var ama 29 diil (bu arada kabloya 37m veriorum )[signature][hline]ErnestRulazz.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thasaad Mesaj tarihi: Ekim 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2004 imkansız[signature][hline]:hrr:Lyrics.Wasted Time Between Solos:hrr: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Ekim 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2004 Zavallı arkadaşımız o 29 milyonun büyük ihtimalle kurulum ücreti olduğundan ve ay sonunda 100 milyon civarı bir faturanın kapısında patlayacağından habersiz sanırım =)[signature][hline]Elan Realms - A tale that goes on Ealos Tsaark, A Freedom Fighter from Eclipse. fedaykin, 29 Eylül 2004 12:41 tarihinde demiş ki: Cehennemde Hollandalılar, Brezilyalılar olacak zira onlar kafir... Cennette Araplar olacak zira onlar Müslüman... Benim yerim şimdiden belli, kombine bilet aldık :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin Virus Mesaj tarihi: Ekim 10, 2004 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2004 Turkiyede oturduguna eminmisin diye sormak geldi içimden. Nette araştırdım böyle bir kampanya göremedim.Telekom yetkilisiylenmi konuştun yoksa kenkden duydum olayımı?[signature][hline]Didn't you hear... ...the voices of the *wind*? Virus,SatanixVirus,Satanix,Virus-sensei Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lind3r0th Mesaj tarihi: Ekim 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2004 said: quamor, 10 Ekim 2004 18:22 tarihinde demiş ki: eet 512 kb adsl baglantı için 29 m para oduyorum =) 1 hafta once kampanyadan nasibimi aldım =p varmı daha alan =) yani imkansızın da ötesi bu 50-60 m dese neysede 30 mılyon o zaman 256 10 mılyon -,-[signature][hline] °_° Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quamor Mesaj tarihi: Ekim 10, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2004 euhehuehu biraz heyecan yapim dedim =) eet tr deyim 29 m ödüyorum ama telekom personeli oldugumuz icin =))) yani abim telekomda çalışıyor diye bize 29 m 512 kb ehuehue devlet baba seviyorum seni =)[signature][hline]Ölümden neden korkayim ki? Ben varken o yok o varkende ben.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quamor Mesaj tarihi: Ekim 10, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2004 yani kampanya varmış personel çalışanlarına =)) gidin bi telekom personeli bulun onun adına hat alın evinize baglatın ehueu sonra 29 m den 512 baglantınız olsun sizinde =) deneyin derim ehueuh[signature][hline]Ölümden neden korkayim ki? Ben varken o yok o varkende ben.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lind3r0th Mesaj tarihi: Ekim 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2004 alla alla ilginç demek böle kıyaklar var abin maaş alırken artanı kesmesınler aylık :D[signature][hline] °_° Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin Virus Mesaj tarihi: Ekim 10, 2004 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2004 Pek bi heyecan yapmadın sadece nefret yarattın. Tam özelleşmemiş ve büyük miktarı devlet altında olan bir şirketin bizi kazıklayıp kendi çalışanlarını kıyak geçmesi oldukça boktan birşey. Ps. Bu sırada nefret sana karşı değil ttnete[signature][hline]Didn't you hear... ...the voices of the *wind*? Virus,SatanixVirus,Satanix,Virus-sensei [Bu mesaj Virus tarafından 10 Ekim 2004 19:18 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ekim 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2004 iyi de o zaman niye 512 alıyorsun ki al 2048 ol kral :).hehe. süper ya.[signature][hline]It outnumbers you one to many. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quamor Mesaj tarihi: Ekim 10, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2004 e ama bu senelerdir boyle =) mesela devlet demir yollarıda kendi personeline yuzde baya bi indirimli yolculuk bileti veriyo =p gibi gibi giderrr bu eehehe buyuksun devlet baba nihah a=pp eminim herkes kıl olmuştur şimdi bana =))[signature][hline]Ölümden neden korkayim ki? Ben varken o yok o varkende ben.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar