madur Mesaj tarihi: Ocak 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2012 şimdi arkadaşlar wow da birisine power level yaptım. paypal ile ödemeyi aldım kasmaya başlamadan önce, kastım iş bitti adama hesabını verdim hadi hayırlı uğurlu olsun dedim. 3 gün sonra adam paypal dan charge back yaptı. paypal 'da hesabımı -XX.XXX bakiyeye düşürdü. bende yazdım bu virtual item oyunda adama kastım ve bitti. henüz cevap gelmedi. ne olacak şimdi bu ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darqainu Mesaj tarihi: Ocak 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2012 Bir sey cikmaz diye tahmin ediyorum :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karea Mesaj tarihi: Ocak 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2012 geçmiş olsun gitti paran büyük ihtimal paypal direk kanıt istiyor, kargo gönderi belgesi falan sanal bi şeyde hak idaa etmen biraz zor gibi sanki bi de herifin çöt diye charge back edebilmesi de iimiş, hayvan herifler beni 9 ay uğraştırmışlardı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
madur Mesaj tarihi: Ocak 20, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2012 adama parayı verdiler mi bilmiyorum ama benim hesap şuan - rakamda. gerçi yıllık kullanımı dolduğu için oradaki kayıtlı kartımın numarası değişmişti ben direk banka hesabına çekiyordum parayı. şuan resmi olarak benden çıkan bir meblağ bulunmuyor. sadece paypal hesabı ekside gösteriyor. ayrıca yurtdışından sürekli para geliyor bana hesabım 10.000$ üstünde para girdisi olan bir hesap. ... da küfür //cthulhu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nacrem Mesaj tarihi: Ocak 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2012 soğuk su Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karea Mesaj tarihi: Ocak 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2012 blizzarda ispikle adamı banlasınlar hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
madur Mesaj tarihi: Ocak 20, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2012 Karea said: blizzarda ispikle adamı banlasınlar hehe ispiklemek ile banlasalar :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karea Mesaj tarihi: Ocak 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2012 10k $ para girişi çıkışı varsa aslında tel açıp paypala durumu izah edebilirsin belki ( gerçi tel den ulaşamıyorsun sanırım paypal a ) yada wot mail döşe az buz değil 10k oda yemezse eğer başka paypal hesabı alıp ( anne baba eş vs üzerine ) onu kullanıp bu hesabı unutacaksın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
madur Mesaj tarihi: Ocak 20, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2012 150-200 tl için güzelim hesabı kapattıracaklar bana. bakalım emaillerime bir cevap gelsinde. o zaman bu hesabı unutup paypal a da o şerefsize ödeyeceği parayı ödemeyim mi ? paypal benim kartımdan o parayı çekemezse ne olur peki ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nivea Mesaj tarihi: Ocak 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2012 türk mü bunu yapan? adını soyadını yaz ifşa et ilk başta daha sonra telefonla kendisine ulaşıp bu yaptığının ahlaklı olmadığından bahset en sonda da elinde text kaydı vs. var ise bunun screenshotlarını paypal a gönderip anlaşmanızı kanıtla ve genelde paypal satıcıyı haklı bulur bu tür faturasız işlerde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karea Mesaj tarihi: Ocak 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2012 ebay - paypal gibi şirketlere karşı türk seniz 1-0 geriden başlıyorsunuz , hele karşı taraf amerikan sa direk suçlu sizsiniz diyebilirim reputation çok kötü malesef uluslararası arenada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rotweiler Mesaj tarihi: Ocak 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2012 Doğru söze ne hacet... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Ocak 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2012 çok iyi olmuş. uğraşmasaydın illegal işlerle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Ocak 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2012 powerleveling olayında hile kullanılıyor mu ? kullanılıyorsa iyi olmuş. kullanılmıyorsa emeğine yazık olmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
madur Mesaj tarihi: Ocak 22, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2012 @Aluriel saçmalamış. Elbette hile kullanılmıyor. Bunu yapan amerikalı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karea Mesaj tarihi: Ocak 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2012 illegal derken powerleveling in kendisi illegal hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Ocak 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2012 madur said: @Aluriel saçmalamış. Elbette hile kullanılmıyor. Bunu yapan amerikalı. belli kimin saçmaladığı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar