Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

wow beta hata

Core

Öne çıkan mesajlar

bu arada dip not olarak birsey eklemek istiyorum.. konuyla direk baglantili degil ama dolayli yoldan biraz ilgilendiriyor..

Bildiginiz gibi yeni ekran karti almistim(MSI GeForce FX5200-T128) ve bazi sorular vardi kafam(iz)da..
Bu sorular icin MSI Turkiye Distributoru olan "Multimedya" isimli firmaya mail attim ve aldigim cevap mailini buraya yazmak istedim..

said:
Merhaba ;

Bahsi geçen ürününüz " MSI FX5200-T128 "in Türkiye için ithal edilmiş iki farklı yapıdaki şeklini bulabilirsiniz.

Bunlardan bir tanesi yani "MS-8907" işlemcinin fan ile soğutulması tekniği kullanılarak fazla ısının önüne geçilmiş modeli,

İkincisi yani "MS-8911" ise işlemcinin aliminyum malzeme ile (bu malzeme altın sarısı,mavı yeşil veya siyahda olabilir) soğutma tekniği kullanılarak fazla ısının önüne geçilmiş modelidir.Bu iki yapının birbirinden performans,çözünürlük ve yazılımsal olarak hiçbir farkı bulunmamaktadır.Bilgisayarınızın uzun süre çalışması yada hiç kapanmadan çalışması ve kartınızın fansız olması teknik olarak bir problem yaratmaz. Ekran kartınıza dışarıdan müdahale etmeyiniz aksi taktirde garanti dışı kalacaktır.Kartınızı daha fazla soğutmak istiyorsanız (ki buna hiç gerek yok) kasanıza takacağınız fazladan fanlarla sağlayabilirsiniz.

İki kartın fiziksellik hariç birbirinden farkı yoktur.

Bilginize
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...