OmeN Mesaj tarihi: Ekim 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2004 dogru diyosun benim 128 mb asus Geforce ti4200 hala canavar gibin çalışıyor :) 2 sene önce 200$ a almıştım. [signature][hline]Gerçek Oyuncunun Mekanı http://www.gametogame.net [Bu mesaj OmeN tarafından 13 Ekim 2004 18:16 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Core Mesaj tarihi: Ekim 13, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2004 valla hic okuma firsatim olmadi forumlari bu yun ve eve gelirken msi fx5200 (128mb) aldim.. kucuk bir sogutma problemi yasadim.. birazdan oyunu girmeyi deneyecegim.. izlenimlerimi size aktaririm bu forumdan.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lind3r0th Mesaj tarihi: Ekim 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2004 kaça aldın markası ne asus yada leadtek alsaydın :D bende alacam fiyat?[signature][hline] °_° Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Core Mesaj tarihi: Ekim 13, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2004 MIS FX5200-T128 (135Milyon TL) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OmeN Mesaj tarihi: Ekim 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2004 hayırlı olsun unknown umarım iyi bi verim alırsın. Aldığı kartın fiyatı eğer 64-bit lik olanı ise 60$+kdv civarı olması lazım, 128-bit likleri 75$+kdv.[signature][hline]Gerçek Oyuncunun Mekanı http://www.gametogame.net Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Core Mesaj tarihi: Ekim 13, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2004 valla cok olu bir yatirim oldu.. yani yolumun uzerinde teknosa vardi girdim aldim ciktim! :-) bu arada wow patchler cikmis :) 250mb bu aksam da oynayamiyacam.. pehhh... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fortinbras Mesaj tarihi: Ekim 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2004 tam olarak 281.3 mb :)[signature][hline]"In my experience, there's no such thing as luck." - Obi-Wan Kenobi - Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Core Mesaj tarihi: Ekim 13, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2004 hyr! :-D tam olarak 281.27MB Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fortinbras Mesaj tarihi: Ekim 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2004 lol[signature][hline]"In my experience, there's no such thing as luck." - Obi-Wan Kenobi - Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mikado Mesaj tarihi: Ekim 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2004 arkadaslar bu blizzard downloader'i nereden bulabilirim 0.11.0 client'ini indirmek istiyorumda benimkinde bir problem oldu ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Core Mesaj tarihi: Ekim 15, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2004 bu arada dip not olarak birsey eklemek istiyorum.. konuyla direk baglantili degil ama dolayli yoldan biraz ilgilendiriyor.. Bildiginiz gibi yeni ekran karti almistim(MSI GeForce FX5200-T128) ve bazi sorular vardi kafam(iz)da.. Bu sorular icin MSI Turkiye Distributoru olan "Multimedya" isimli firmaya mail attim ve aldigim cevap mailini buraya yazmak istedim.. said: Merhaba ; Bahsi geçen ürününüz " MSI FX5200-T128 "in Türkiye için ithal edilmiş iki farklı yapıdaki şeklini bulabilirsiniz. Bunlardan bir tanesi yani "MS-8907" işlemcinin fan ile soğutulması tekniği kullanılarak fazla ısının önüne geçilmiş modeli, İkincisi yani "MS-8911" ise işlemcinin aliminyum malzeme ile (bu malzeme altın sarısı,mavı yeşil veya siyahda olabilir) soğutma tekniği kullanılarak fazla ısının önüne geçilmiş modelidir.Bu iki yapının birbirinden performans,çözünürlük ve yazılımsal olarak hiçbir farkı bulunmamaktadır.Bilgisayarınızın uzun süre çalışması yada hiç kapanmadan çalışması ve kartınızın fansız olması teknik olarak bir problem yaratmaz. Ekran kartınıza dışarıdan müdahale etmeyiniz aksi taktirde garanti dışı kalacaktır.Kartınızı daha fazla soğutmak istiyorsanız (ki buna hiç gerek yok) kasanıza takacağınız fazladan fanlarla sağlayabilirsiniz. İki kartın fiziksellik hariç birbirinden farkı yoktur. Bilginize Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar