Ragnar Mesaj tarihi: Ekim 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2004 Aşşağıdaki FUNCTION ile o anki sistem tarihini almaya çalışıyorum ama malesef getdate i tanımıyor ve dışardanda parametre göndermek istemiyorum o anki sistem tarihini function içinde nasıl alabilirim bilen varmıdır acaba :) CREATE FUNCTION islem (@S NVARCHAR(50) ) RETURNS MONEY BEGIN DECLARE @P MONEY,@TARIH DATETIME set @TARIH=getdate() RETURN @p END[signature][hline]Dragger.Org Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ra_d Mesaj tarihi: Ekim 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2004 malesef SQL fonksiyonlar içinde non-deterministic(yani aynı inputla her seferinde farklı input döndürebilen) fonksiyonların(rand, getdate gibi) user defined function'larda kullanılmasına izin vermiyor. tavsiyem önce bi view yarat,sadece getdate yapsın. sonra bu view'ın içindeki değerini fonksiyonun içinde istediğin değişkene ata.[signature][hline]And the Ra'd glorifies and praises Him Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ra_d Mesaj tarihi: Ekim 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2004 create view Tarihim as select getdate() SuAn gibi fonksiyon içindede select @TARIH = SuAn from Tarihim umarım yardımcı olabildim.[signature][hline]And the Ra'd glorifies and praises Him Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ragnar Mesaj tarihi: Ekim 15, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2004 çok sağol rad :)[signature][hline]Dragger.Org Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ra_d Mesaj tarihi: Ekim 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2004 bu arada benim ilk mesaj'daki ikinci "input", "output" olacak şimdi farkettim.[signature][hline]And the Ra'd glorifies and praises Him [Bu mesaj Ra_d tarafından 15 Ekim 2004 17:57 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar