Ryan Mesaj tarihi: Ekim 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2004 bu şarkıyı yaklaşık 1.5 yıldır aramaktayım ve bulamıyorum son çare paticiğe açiyim dedim (her nekadar dinleyen olduğunu düşünmesemde paul gilbertı) bi şekilde varsa elinizde yada bi sitede herhangi bi yerde yardımcı olurmusunuz bulana zilyon dolar vercem NOT : şarkı ismini yanlış filan bilmiyorum videosu mevcut ben mp3 formatında aramaktayım[signature][hline][i]I'm done feeling like a skeleton, no more sleep walking dead.[i] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norton_Antor Mesaj tarihi: Ekim 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2004 walla birşe4y dfiyemeyecem de paul gilbert'ı bilirim en azından sima olarak.mr.big in gitaristi nasıl olsa.[signature][hline]administrator error -oo saçını mı kestirdin çok yakışmış. -salak salak konuşma ikimizde iğrenç göründüğümü biliyoruz... son projem:yemek yerken ağzından ses çıkaranları öldürme derneği progresifim progresifsin progresif :rock::rock: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeamoN Mesaj tarihi: Ekim 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2004 seul da caldigi videolarda wardi street lights ama sanirim o videolari soleyen de sensdin bana[signature][hline]Bornozlu Canavar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ryan Mesaj tarihi: Ekim 15, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2004 hehe deamon evet bendim oda bana mp3 olarak lazım..[signature][hline][i]I'm done feeling like a skeleton, no more sleep walking dead.[i] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar