ovchinnikov Mesaj tarihi: Ocak 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2012 Normal olarak masa üstünde yada internette sörf yaparak bilgisayarda takılabiliyorum.oyunlara girdiğim zaman siyah ekran alıyorum .1snliğine ekran kartı fanı hızlanıyor sonra ekran kararıyor bilgisayar kapanmıyor fanlar çalışıyor fakat reset tuşu çalışmıyor yalnızca power tuşuna basılı tutarak kapatabiliyorum. Format attım driver ve directxlerin en güncelini yükledim . Ramleri çıkardım taktım farklı slotlarla denedim tek tek denedim . Ekran kartını çıkarttım temizledim.Ekran kartının ısısı 50 dereceyi geçmiyor.Fanda sorun olmadığını anlamak için fan hızını yüzde yüze getirdim bir problem olmadı. Monitörümün desteklediği ayarları hatta düşüğünü kullanıyorum. biostan 12v voltajına baktım 12.20 di cpu ısıları son derece normal 30 - 40 larda Direct Sdk kurdum 10 dk oynayabildim fakat tekrar aynı şeyi yaptı. Grafik kartım gts 250 zotac. 4gb ram var amd athlon II x2 250 3.0ghz işlemcim var sorunum ne olabilir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ovchinnikov Mesaj tarihi: Ocak 20, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2012 ... yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Ocak 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2012 PSU ne kadar yeni ve kapasitesi ne? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ovchinnikov Mesaj tarihi: Ocak 20, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2012 eski pcu yandı simdi yenisini aldım .eskisi 400 w idi 450 lik taktım gecici olarak (2.el) ondan yapıyor olabilir mi ? belirli bir süreden sonra güçmü yetmiyor sence ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Ocak 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2012 Bizzat başına geçmeden hemen hemen hiç bi zaman kesin bişey söyleyemez kimse. Ama söylediklerine göre PSU olması çok büyük ihtimal. Elektrik tesisatın veya hattında kalitesizlik var ki eski PSU da bozulmuş zaten. Bi de nasıl bi ortamda nasıl bi sistemi beslediği belli olmayan 2. el PSU taktım diyosun... Ekran kartı yüksek güç istediğinde besleyemiyo gibi geldi. Başka şeyler de olabilir tabi, ama o bence o PSU tüm sistemi riske atıyo. Ayrıca topraklama çok önemli. İyi topraklama olmadığından şüphen varsa bi iletkenle kasayı direkt metal bi boruya falan bağla (kalorifer vs.). Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ovchinnikov Mesaj tarihi: Ocak 20, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2012 ozaman ben arkadaştan bir ödünç alayım psu i5 işlemcili güçlü bi sistem çalıştırıyor onunki yeter herhalde anlamıs olurum psudanı değilmi böylece Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karea Mesaj tarihi: Ocak 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2012 ekran kartının power molexini takmayı unutmuş olamazsın diil mi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ovchinnikov Mesaj tarihi: Ocak 20, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2012 taktım yav Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ovchinnikov Mesaj tarihi: Ocak 20, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2012 tamamdır dediğiniz gibi psu dan mış arkadaşınkini takında oldu teşekkürler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar