Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Siyah ekran .sorunu bulamadım

ovchinnikov

Öne çıkan mesajlar

Normal olarak masa üstünde yada internette sörf yaparak bilgisayarda takılabiliyorum.oyunlara girdiğim zaman siyah ekran alıyorum .1snliğine ekran kartı fanı hızlanıyor sonra ekran kararıyor bilgisayar kapanmıyor fanlar çalışıyor fakat reset tuşu çalışmıyor yalnızca power tuşuna basılı tutarak kapatabiliyorum.
Format attım driver ve directxlerin en güncelini yükledim .
Ramleri çıkardım taktım farklı slotlarla denedim tek tek denedim .
Ekran kartını çıkarttım temizledim.Ekran kartının ısısı 50 dereceyi geçmiyor.Fanda sorun olmadığını anlamak için fan hızını yüzde yüze getirdim bir problem olmadı.
Monitörümün desteklediği ayarları hatta düşüğünü kullanıyorum.
biostan 12v voltajına baktım 12.20 di
cpu ısıları son derece normal 30 - 40 larda
Direct Sdk kurdum 10 dk oynayabildim fakat tekrar aynı şeyi yaptı.

Grafik kartım gts 250 zotac.
4gb ram var
amd athlon II x2 250 3.0ghz işlemcim var

sorunum ne olabilir?
Sosyal ağlarda paylaş

Bizzat başına geçmeden hemen hemen hiç bi zaman kesin bişey söyleyemez kimse. Ama söylediklerine göre PSU olması çok büyük ihtimal. Elektrik tesisatın veya hattında kalitesizlik var ki eski PSU da bozulmuş zaten. Bi de nasıl bi ortamda nasıl bi sistemi beslediği belli olmayan 2. el PSU taktım diyosun... Ekran kartı yüksek güç istediğinde besleyemiyo gibi geldi. Başka şeyler de olabilir tabi, ama o bence o PSU tüm sistemi riske atıyo. Ayrıca topraklama çok önemli. İyi topraklama olmadığından şüphen varsa bi iletkenle kasayı direkt metal bi boruya falan bağla (kalorifer vs.).
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...