Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

İnternet Kopması Problemi

EricCantona

Öne çıkan mesajlar

şu işten anlayan adamı nasıl bağlatıcaz kendimize bi anlatsanıza düzgünce sürekli kopma yaşıyorum internetimde, 7-8 aydır sorunsuz kullanıyorum 14-15 mb civarı geliyordu hep.

Son bir aydır bu kopma sorunu başladı evin telefon hattını komple yeniledim, yeni siplitter ve modem taktım değişen birşey yok. TTneti aradığımda ise sürekli yok sorun sizden dir yok medemdir yok kablodur, splitterdır deyip durdular ustune ustluk her aradıgımda birde bağlantı hızımı düşürdüler. Şu an 2 Mbit net var ve hala kopuyor şimdi ben adam gibi bi tekniker vs sinyal olcumu yapabilecek bir kimse ile nasıl görüşebilirim yapan olduysa lütfen anlatsın artık gına geldi o salak ttnet kızlarından. "IŞOK YANOYOR MO ???"
Sosyal ağlarda paylaş

Binadaki kablolamada oksitlenme büyük ihtimalle problem.

Ayrıca internet bağlantısını ilk verdiklerinde sinyal gücünü yüksek veriyorlarmış o yüzden bu tarz oksitlenmeler problem yaratmıyormuş, bir süre sonra aynı hatta başka kullanıcılara da internet verdikçe adamlar yavaş yavaş o ilk yüksek sinyal normale doğru gidince kopmalar başlıyor işte.

Bir elektrikçi çağırıp -sinyal değerini ölçebilenlerden- ölçüm yaptır, sıkıntı vardır büyük ihtimalle, sıkıntı nerde onu tespit etsin ona göre çözüm üretirsin büyük ihtimalle.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...