Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Ekim 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2004 Ben Thompson Gazeli yemek istiyorum.[signature][hline]Aldık tekrardan başa, yutuluyor haplar ardı ardına.İçine etmeli böyle hayatında, neyse. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nuki Mesaj tarihi: Ekim 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2004 kabul etmem olur bitter kedi köpek yemek onların zevki buyursunlar yesinler affiyet olsun[signature][hline]Savaşmadan önce ölmeyi bilmek, ölmeden önce cesur olmak gerek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ekim 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2004 bi daha yemek yerken foruma bakmicam gitti güzelim puf böreği..[signature][hline]It outnumbers you one to many. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mix Mesaj tarihi: Ekim 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2004 "benim kedimi benden baska kimse yiyemez ulan" derdim[signature][hline] Ever felt away with me Just once that all I need Entwined in finding you one day Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sheref Mesaj tarihi: Ekim 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2004 biri gelcek benim kediyi yiğcek ha :lol: şaşarım onun aklına sonra kazığa oturtup çeviririm o kedimi yiğen Capon'u ama bizde şimdi hindistanlılara çok büyük ayıp ediyoruz açıkcası :D[signature][hline]| Mail | Lominadze | ME | | News | Sheref | Msn | | GB Moderator | Xear | Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Ekim 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2004 yannız tatmadan şeyedemem diosunuz da sonuçta otobur olmayan,kaslı memelilerin tadı güzel olmaz. köpekler de bildiğim kadarıyla pek otobur değil.[signature][hline]abeo nihilum demonstrere quod abolesco dum te defendo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EagleEye Mesaj tarihi: Ekim 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2004 valla şu derisi soyulmuş köpekleri görünce midem kalktı başkada bişey demiyorum yada du bişey daha diyim burda millet kedi kesip yiyince satanist oluyo orda normal bi olay peki oranın satanistleri napıyo inekmi kesiyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Agirol Mesaj tarihi: Ekim 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2004 insan aç kalınca yemek mecburiyetinde kalıyor normal karşılanmalı ha şimdi biri diycek zenginlerde yiyor o olayda şöyle bir nevi adet olmuş durumda yani biz müslümanların uzun zamandır domuz yemediği için çok soğuk hatta asla olmaz gözüyle bakıyoruz olaya onlarda uzun zamandır yediği için normal karşılıyor.[signature][hline]i'm ashamed, i was shamed Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ekim 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2004 yiyebilirler onların tarzlarımı artık törelerimi geleneklerimi bizi ilgilendirmez.yani bize bu konuda laf düşmez. bizde deli gibi inek eti tüketiyoruz hindistanlılarda bize kızıyodur.[signature][hline]i love this game! tractor pulling Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qui Mesaj tarihi: Ekim 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2004 said: Sly-One, 11 Ekim 2004 22:38 tarihinde demiş ki: tadı güzel olmaz. Renkler ve zevkler tartışılmaz. Neye, kime göre güzel :)[signature][hline]God created the earth in six days, on the seventh he rendered. @ui ICQ UIN: 1957744 MSN Messenger: [email protected] ek$i | DevianArt | Eve-Online Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Toledor Mesaj tarihi: Ekim 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2004 said: EagleEye, 12 Ekim 2004 11:15 tarihinde demiş ki: burda millet kedi kesip yiyince satanist oluyo orda normal bi olay peki oranın satanistleri napıyo inekmi kesiyo Direk Syaset meydanında tartışılacak bir soru yalnız=)[signature][hline]Deniz, Yıldızlar, Yakamoz ve bir kupa nescafe... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
magecy Mesaj tarihi: Ekim 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2004 Bizim karşı komşunun kedisi var kapının önüne koymuşlar kediyi acıdım salam , sosis ne varsa verdik besledik ama bak şimdi biz aç kaldık. Mali durumu düzeltemezsem zaten o kediyi bu zalim dünyada yaşama acısından kurtarıcam gibi gelio :D[signature][hline]Image is everything, so play with it. Owner @ Jeozone - Yer Bilimleri - Su an için sadece Jeofizik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Ekim 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2004 Adamların gırtlagından ıcerı neler gırmıyokı herıflerın tipinde meymenet yok adamların mıdesı tuvalet anasını satıyım ne yokkı yok çiğ balık yok pişmemiş pirinç falan yane ne zmn çinli görsem kusarım :D[signature][hline][spo1=Paticik Antipatik ßirliği]Paticik Forumlarındaki Bireysel Silahlanma+Saçmalanma+Gereksizleşmeye HAYIR!!! Daha iyi bir paticik için elele:FRP_Master,Erutan,RaVeNa,Fransua,Neronn,_Dalamar_... [/spo] |Alem ßuysa Kral Biziz »» GS | Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar