kertenkel Mesaj tarihi: Ocak 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2012 GTX570 veya GTX580 alacağım için satıyorum: guncel kartlarla benchmark karsilastirmasi: link -Garantisinin dolmuş olması lazım -Tek soğutucu, çift slot yer kaplar. -Şu an oynat(a)madığı oyun yok, düşük performans gosteren oyunlar da oluyor ancak onlar da sorunsuz oynaniyor (diablo 3) -Overclock hiç denemedim bile. resim kendi resmini daha sonra koyarım. kutusunu falan da bir arayayım. 280 TL istanbulda elden veya, kargo sizden. sanalpazar, sahibinden get. hepsi olur. pazarlik var, takas yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kertenkel Mesaj tarihi: Ocak 20, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2012 Bu kartın satılması lazım: 230 TL yaptım fiyatı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kertenkel Mesaj tarihi: Ocak 22, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2012 200 tl Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ocak 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2012 200'e donanımhaberde 1 saatte falan satılır bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bullbird Mesaj tarihi: Ocak 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2012 hastası olanlar var bu kartın çok çok rahat satarsın dhde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kertenkel Mesaj tarihi: Ocak 22, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2012 100 derecede calisiyor ve 300W cekiyor LOAD'da kim hastasi abi =) gtx 570 aldim sirtim yere gelmez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rugarnufel Mesaj tarihi: Şubat 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2012 4870x2 hala satılık ise takip olmak istiyorum. İstanbul da değilim fakat istanbulda kartı elden alacak bir arkadasım var. kartı bench durumunda gösterebilirim derseniz anlasma yapabiliriz. dh'den ruzgarnufel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar