Revell Mesaj tarihi: Ekim 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2004 Sürekli topic açarak sizi rahatsız ettiğimi çin özür dilerim. Ama bu programı daha önce kullanmadığım için bilmiyorum. Şimdi ben Heroes 3 ilk önce torrent uzantılı olarak www.suprnova.org dan indirdim. Azureus u açıp oradan 350.. MB lık dosyasını indirdim sonrası gelmedi. Download tamamlandıktan sonra upload a başladı ve indirdiğim dosyayı nasıl açacağımı bilmiyorum. Kayıt yeri seçin diyor ama hiç dosya çıkmadı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Ekim 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2004 Azereus'un klasörüne bir bak.Olmadı dosyaya sağ tıkla,özellikler de ve dosyayı ne olarak kaydettiğine bak.Sonra bilgisayarında o isimle arat.Muhtemelen Default Download klasöründedir.[signature][hline]Korax, 27 Ağustos 2004 15:58 tarihinde Brook'a demiş ki: Dünya ahiret bacım olsun.. Ayda görürsem affetmem. [spo1=Paticik Halay ekibi] _o_ _o_ _o_ _o_ ..|.....|.....|.....| ./ ./ .../ .../ Tey,Tey,Teyyy.. Soldan Sağa:Paskal,Koraks,Tora ve Llama,Paticiğin Resmi,Tescilli Halaycıları.. Powered bY Korax & Pascal. Pati halay ekibi kurucuları ve başları.. [/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revell Mesaj tarihi: Ekim 15, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2004 Heryere baktım yok yok... Kaydedilen yer Desktop diyor ama hiçbirşey yok. Azureusdan Torrent i aç diyorum kaydetme yolu seç diyor desktopu seçiyorum makine kasılıyor ama sonuç yok.Boş yere indirdim diye düşünüyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lancelotdulac Mesaj tarihi: Ekim 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2004 Options dan girip default download folder ın tam olarak desktop olup olmadığına baktın mı?Sanırım Azureus ta öyle bir yer vardı.[signature][hline]My Honour is My Life Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revell Mesaj tarihi: Ekim 15, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2004 evet baktım desktop olarak gösteriyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar