shocktr Mesaj tarihi: Ekim 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2004 Merhaba, Sitemizi bu güzel geyik ortamına tanıtmayı unutmuşum :O Burada ifadesiz olayları,kişileri bilimum olguları eleştiriyoruz. Sizin de eleştirecek birşeyleriniz varsa siteye, eğer siteye eleştirecekleriniz varsa buraya yazın. Fikirleriniz çok değerli :) http://www.ifadesiz.com 'ifadesiz' ise eleştir! Saygılar/Sevgiler [Bu mesaj shocktr tarafından 12 Ekim 2004 20:29 tarihinde değiştirilmiştir] [Bu mesaj shocktr tarafından 12 Ekim 2004 20:29 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zgrw Mesaj tarihi: Ekim 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2004 http://www.ifadesiz.com kolaylık olsun diye link yaptım :)[signature][hline]Biri Aşık Olmuş : ) Grandmaster zgrw [Bu imza zgrw tarafından 04 october 2004 20:33 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shocktr Mesaj tarihi: Ekim 12, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2004 Saol zgrw, ben zaten yazıyı 2 kere düzelttim 1-2 yerde yazım hatası yapmışım. Bi 3. kez link için değiştirirsem yazma özürlü falan sanacak herkez :)[signature][hline]Legends may sleep But they never die... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laistragon Mesaj tarihi: Ekim 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2004 Başarılar.[signature][hline]MSN : [email protected] Radio eXiLe WJ eXiLe UO Shard Staff Member UO Data Center | ?Laistragon? | | My Photos | Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rahan Mesaj tarihi: Ekim 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2004 güzelmiş sevdim alt soldaki arşiv sayfaları linklerinin İleri ve Geri linkleri olsa süfer olur. bir de garip geldi, anasayfada yorum yap gibi bi tuş var, daha okumadan nereye yorum yapayım. o tuş "devamını oku" dümesiyle yer değiştirebilir gibin.[signature][hline]h u m a n i t y - i s - t h e - o n l y - s u p e r p o w e r ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shocktr Mesaj tarihi: Ekim 13, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2004 said: Rahan, 13 Ekim 2004 09:27 tarihinde demiş ki: güzelmiş sevdim alt soldaki arşiv sayfaları linklerinin İleri ve Geri linkleri olsa süfer olur. bir de garip geldi, anasayfada yorum yap gibi bi tuş var, daha okumadan nereye yorum yapayım. o tuş "devamını oku" dümesiyle yer değiştirebilir gibin. doğru söylüyorsun. sadece devamını oku butonu kalsın diğerlerini kaldırayım. çok ifadesiz olmuş :). teşekkürler bundan sonraki ilk update de düzelticem.[signature][hline]Legends may sleep But they never die... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MadOrca Mesaj tarihi: Ekim 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2004 eline sağlık çok güzel olmuş :P GJ[signature][hline]Fuck what I said it dont mean shit now Fuck the presents might as well throw em out Fuck all those kisses it didnt mean jack Fuck you, you ho, I dont want you back Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RaVena Mesaj tarihi: Ekim 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2004 Hayırlı Olsun Siteniz ..[signature][hline]Bir Insana Gereğinden Fazla Değer Verirsen; Ya Onu Kaybedersin Yada Kendini .... ''R/U'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Ekim 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2004 çok sevdim yolum düştükçe uğrayacağım[signature][hline]COH: AdaSu Science Balster AR/Elec.Manup. Usta Science Dark Melee/Regen Baloncu Natural Defender Force Field/Radiation Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar