Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

mitsubıshı evo 8

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
evo8 2.0 turbo beslemeli 4 çeker ve çok güçlü bir ralli aracıdır. 0-50 ile 0-100 hızlanmaları baya iyidir. Bu yüzden bi ışıklardan diğer ışıklara kadar geçilmesi zordur. Sahilyolundaki s virajındaki hız rekoru bi evo'da imiş.(radar kayıtlarına göre) Yol tutuş olarak çok başarılı bir araçtır. 0'ı 52000 ya satılıyor. Onun dışında evo VII veya evo VI alınırsa 30-45K euro arası deişen fiyatları olabiliyor. Tabi temiz bir evo VI tommy makinnen edition bulunursa evo VIII bile dinlemeden alınır...
  • Admin
Mesaj tarihi:
konfor ve teknoloji olarak evo daha ön planda testlerini yaptılar bu 2 sinin tv de
ama uzmanın soyledigi su

"genel anlamda evo daha iyi olsada ben kişisel olarak impreza yı tercih ederim"

bu arada bu aletler ayagını gazdan cektiginde anında yavaşlayan basıncada uçuşa geçen, virajlarda abartı bi hızla dönebileceginiz. yaz kış üstün performansı olan , araç sollamada üstüne araba tanımayacagınız aşık olunası seyler

keşke kullanma hatta alma şansım olsa pehh :)[signature][hline]regrubmah retsamdnarG
Mesaj tarihi:
Evo 8 in fiyatı ne kadar acaba alsam mı bi İTÜ ye gidiim istediğim arabayı alabileceğim garantilendi ben kazanırım zate:)[signature][hline]Prima, Quae vitam dedit,hora carpsit

Nascantes morimur,finisque ab orgine

İnşallah bende yardım severlerin melek kanatlarından alıcam inşallah inşallah inşallah...:)
Mesaj tarihi:
Impreza'nın karizması yeter. Bugün izmit körfez pistindeki drag yarışlarında Subaru manyağı oldukda :D[signature][hline]This Cat Scratches Free.

[Bu mesaj Catscratch tarafından 10 Ekim 2004 22:27 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:

bi suna bakın:

bide suna :

sahsen cekık gozlere hastayımdır..

[Bu mesaj Blinky tarafından 11 Ekim 2004 16:43 tarihinde değiştirilmiştir]

Mesaj tarihi:
yanlız impreza sti dedinmi bence sarı jantlı olcak bide siyah veya mavi . bizim burda bi tane var önünden her geçişimde azımın suyu akıo...[signature][hline]
Mesaj tarihi:
ya bi fiyetları hakkındada bişi deseniz:)[signature][hline]Prima, Quae vitam dedit,hora carpsit

Nascantes morimur,finisque ab orgine

İnşallah bende yardım severlerin melek kanatlarından alıcam inşallah inşallah inşallah...:-)
Mesaj tarihi:
ya bi arkin arki 43k euro ya almış 0 sti yi ama... abi mükemmel bi araba Evo8 de mükemmel. Topgear de adam ikisini de test etmişti sanirsam ev08 hafifliinden dolayı hızlanmada üstün ama subaruyu tanka benzetmiş we yüksek süratlerde subarunun daha ii olduğunu sölemişti. Evo8de beni hasta eden arabada bi tuşa basarak tarmac mud we snow die arabanın ayarlarının deiştirilebilinmesi we tabiki manuel turbo soutma su fiskirtma olayi :)
Mesaj tarihi:
draglara katılan bi ark subarusunun intercoolerina silecek suyundan püskürtme yapmıştı :) bide buz kalıbı koyuyodu eskiden intercoolerin üstüne...[signature][hline]Snowboy
  • Yeni Oluştur...