Katibim Mesaj tarihi: Ocak 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2012 herkese merhaba arkadaşlar database imi oyuna başlarken small yapmışım bir çok antrenör ve futbolcuyo göremiyorum Bu database i büyütmenin bir yolu varmıdır ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Ocak 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2012 Evet var Yeni oyun kuracan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
poopla Mesaj tarihi: Ocak 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2012 optionstan oluyo olmas ıalzım artık yeni ligler ve database değiştiriliyor sanırım. ama olmayadabilir bu sene fazla oynayamadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ocak 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2012 oyun türkçe çıkıcakmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Katibim Mesaj tarihi: Ocak 21, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2012 konu güncel halen small olarak başladığım oyunda database imi huge hale getiremedim birçok coach ve wonderkid oyunumda görünmemekte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar