Dygrogrand Mesaj tarihi: Ekim 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2004 Adsl'le ilgili bir sorunum var.. Nete giriyorum ama explorer siteleri açmıyor.. Dnsler auto... Bazen de giriyorum açıyor (şu an olduğu gibi) ama 10 dk. sonra açmıyor.. Explorerdan kaynaklanan bir sorun sanırım çünkü icq, p2p programlrı falan çalışıo o anda... Yardım edebilecek olan var mı?[signature][hline]3D Galeri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dygrogrand Mesaj tarihi: Ekim 13, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2004 yok mu yardım eden?[signature][hline]3D Galeri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
YSidiousY Mesaj tarihi: Ekim 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2004 explorer kaç[signature][hline]Prima, Quae vitam dedit,hora carpsit Nascantes morimur,finisque ab orgine İnşallah bende yardım severlerin melek kanatlarından alıcam inşallah inşallah inşallah...:-) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deejay17 Mesaj tarihi: Ekim 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2004 aynı sorun bende de var bazı siteleri açmıyo 10 kere falan refresh ediyorum bazen açıyo şanslıysam.... dns leri değiştirdim düzeldi ama sora o dns lerde de sorun çıktı... eski haline döndü şimdi... hala bazen açıyo bazen açmıyo...[signature][hline]Absolutely ABSOLUT. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dygrogrand Mesaj tarihi: Ekim 13, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2004 explorer 6.. peki en son dnsler ne? ya bi ara süper oluo sonra kendiliğinden yavaşlıo ... mesela şu an yavaş ama 5 dk. önce çok iyiydi..[signature][hline]3D Galeri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dygrogrand Mesaj tarihi: Ekim 14, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2004 sorunu çözdüm... virüs varmış. sürekli sırf cye format atıp d'den geri yükledigim icin d'den virüslü birşeyler yükleyene kadar hızlı çalışıyormuş formatan sonra...D'ye de format atıp netten yeniden yükleyince herşeyi düzeldi, şu an stabil 13'le bağlıyım 128 adsl ile.. Bence sen de bir format at, sonra norton falan yükle.. ben öyle yaptım şahsen...[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar