emircanz Mesaj tarihi: Ekim 13, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 13, 2004 vallah bi tane mage açtım şu an level 8 ne yapmalıyım ? statları cedayın forumundkai gibi yapıom 92 mp 160 int gerisi mp ama bu skill olayı fln nası ?fireball nası atıoz ?[signature][hline]Imsonia Sumotoru (Level 50 Cabalist) -- Turkish Knights -- For Albion İçim (Albion/MERLIN)
emircanz Mesaj tarihi: Ekim 14, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 14, 2004 tamam tamam buldum şu an level 24 üm 24 flame 4 glaciel var[signature][hline]Imsonia Sumotoru (Level 50 Cabalist) -- Turkish Knights -- For Albion İçim (Albion/MERLIN)
emircanz Mesaj tarihi: Ekim 14, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 14, 2004 Bi de bişi sorucam fire mi glacier mi yoksa lightning mi ii? daha level 24 ken çok para istemioken değiştirebilirim[signature][hline]Imsonia Sumotoru (Level 50 Cabalist) -- Turkish Knights -- For Albion İçim (Albion/MERLIN)
Ceday Mesaj tarihi: Ekim 14, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 14, 2004 pvp de lightining diolar. pvm de ise cok damage vermek istiosan flame.. ice, flameden biraz daha az damage vuruyor ancak yavaslatma gibi bir özelligi var.. ben flame sectim ancak..
Öne çıkan mesajlar