magecy Mesaj tarihi: Ekim 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2004 2 milyar param var. Bu parayla 4 tane bilgisayar almak istiyorum. Oyun falan oynamıcam sadece internet ve bir kaç çizim programını kullanmak için alıyorum. Bilgisayarlar 7/24 çalışcak ve 3-4 saat restart atmasam bile kasmasınıda istemiyorum. Ben donanımdan anlamadıgım için , bu işten anlayanlar beni bilgilendirebilirse çok memnun olurum Teşekkur ederim[signature][hline]Image is everything, so play with it. Owner @ Jeozone - Yer Bilimleri - Su an için sadece Jeofizik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Ekim 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2004 7 gün 24 saat çalışacak bir bilgisayara ram döşemen lazım. ayrıca içinde ekran kartı seskaartı ethernet vs. olan bir anakartın üstüne diğer gerekenleri ekleyip güzel bir sistem yapabilirsin. ama ram i bol tut...[signature][hline]-Micheal Jordan mı ??? -Hayır cormadım Genciz Güçlüyüz Atatürkçüyüz ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar