kozalak Mesaj tarihi: Ocak 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2012 Kişisele mi açsam buraya mı açsam bilemedim. istenirse kişisele gönderilebilir. sorum şu: yalnız yaşıyorum ve yemek yapmayı pek bilmiyorum, bilsem de yapmak istemiyorum uzun uzun. dışardan yeme seçeneğini kullanıyorum genellikle. yalnız farkettimki biraz kilo almışım. o yüzden dışardan (sipariş ya da hazır yemekler) beslenirken kilo almamak adına sağlıklı ve hafif olarak neler önerirsiniz? bir de ek olarak şunu sorayım: alkol tüketimi kilo alımını ne kadar etkiler? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Ocak 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2012 cevap : buharda pişir. bu iş için özel tencereler falan var tabi bulabiliyosan al da ben evde şöyle yapıyorum; metal makarna süzgecini evdeki en büyük tencerenin üzerine koyuyorum. tencereye 3 - 4 bardak falan su koyuyosun, süzgeci koyuyosun üstüne. sonra julyen doğranmış havuç kabak vs. ve brokoli falan istiyosan koyuyosun içine süzgeçin. göğüs tavuk falan da ekleyebilirsin istersen, hafif zeytinyağı+ sbaharatlı salça falan gibi bişeyde marinlersen, hadi marinlemeye üşendin bulasan da olur, muhteşem oluyo valla. bu şekilde pirinç falan da pişirebilirsin teorik olarak da denemedim, bi ara bakmak lazım =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Ocak 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2012 Alkol kilo aldırır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ocak 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2012 makarn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Ocak 17, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2012 mikrodalga poşetleri var, brokoliyi vs atıyon içine veriyon mikrodalgaya. o da aynı şey oluyo mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Ocak 17, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2012 "Tatar Ramazan" said: Alkol kilo aldırır abi biliyorum aldırdığını da ne kadar aldırır. misal bi tane 50lik birada 300 kalori vardı diye hatırlıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ocak 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2012 acayip üşengeç biriysen, hazır yıkanmış poşette salata, sebze satıyor bazı büyük marketler. onlardan al üstüne ton balığı koy ye ya da 5 saniye et pişir, ya da peynir koy onlarla ye. ya da dendiği gibi buharda sebzeleri pişir. ev yemeği yapamıyorsan en iyisi çiğ sebze sanırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lord_Argos Mesaj tarihi: Ocak 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2012 http://forum.paticik.com/read.php?25,6089972,page=1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Ocak 17, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2012 abi o linkteki yemek tarifi bana fazla ya, üşengecim yani o kadar. ama bu gidişle o üşengeçliği atıp böyle şeyler yapmaya başlıycam. büyük marketlerde satılan o salatalar gereğinden fazla pahalı gelmişti bi ara bana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ocak 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2012 evet normaline göre pahalı. salataları yıkamaya üşenmiyorsan tabi normal alman daha iyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Ocak 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2012 sebze temizleme işi (fasulye falan hariç) başta zor gelse de bikaç kere yapınca hiç farkına varmadan bile bitirebileceğin bi iş haline geliyo ya. üşenicek bişey yok. 2 kilo sebze alacağın parayla 150 gram doğranmış ayıklanmış sebze alınmaz sürekli olarak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
throine Mesaj tarihi: Ocak 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2012 Kalori hesabı yap. İhtiyacından fazla kalori aldığın için kilo alıyorsun. Buharda da pişirsen çiğ de yesen gidip oturup 2 tabak pilav, makarna tavuk, dilim dilim ekmek yiyorsan yine kilo alırsın. ihtiyacından fazla kalori almamaya bak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
odchu Mesaj tarihi: Ocak 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2012 Mr_Hand said: cevap : buharda pişir. bu iş için özel tencereler falan var tabi bulabiliyosan al da ben evde şöyle yapıyorum; metal makarna süzgecini evdeki en büyük tencerenin üzerine koyuyorum. tencereye 3 - 4 bardak falan su koyuyosun, süzgeci koyuyosun üstüne. sonra julyen doğranmış havuç kabak vs. ve brokoli falan istiyosan koyuyosun içine süzgeçin. göğüs tavuk falan da ekleyebilirsin istersen, hafif zeytinyağı+ sbaharatlı salça falan gibi bişeyde marinlersen, hadi marinlemeye üşendin bulasan da olur, muhteşem oluyo valla. bu şekilde pirinç falan da pişirebilirsin teorik olarak da denemedim, bi ara bakmak lazım =) bu sekilde kac dakikada pisiyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar