Chrysaor Mesaj tarihi: Ekim 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2004 Beta invitation gelmis maile 4 gun once gormemisim. Benim SWG accountu kapali ve actirmayada niyetim yok, JTL betayi aktif bir acc olmadan oynama olanagi varmi? Yada beta kodunu baska acclarda kullanma olanagi? Bosuna kod ziyan olmasin.[signature][hline]Golestandt - Godfather - 215 Soidia - Saint - 205 Chrysaor - The Man - 200 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BrAinSToRm Mesaj tarihi: Ekim 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2004 Evet oynuyabilirsin bende aylar once birakmistim ama key yollamislar normal SWG yi update ettim ustune key imi koydum vesorunsuz oynuyorum. ama cok fazla turk yok. giriceksen veya girdiysen bizede haber ver birlikte takiliriz malum uzay ucsuz bucaksiz bi bosluk : )[signature][hline]free your mind Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chrysaor Mesaj tarihi: Ekim 13, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2004 said: You must also have an active and paid account for Star Wars Galaxies(R): An Empire Divided. Gonderdikleri mailda bu yaziyor. Gecen verdikleri 10 gun bedavadan faydalanip o sekilde oynayabiliyorsundur belki hala?[signature][hline]Golestandt - Godfather - 215 Soidia - Saint - 205 Chrysaor - The Man - 200 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BrAinSToRm Mesaj tarihi: Ekim 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2004 account umu 4 ay once kapattim. mail ime sadece beta nin key i gelmis sadece onu yazarak girdim oynuyorum o kadar[signature][hline]free your mind Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrBomb Mesaj tarihi: Ekim 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2004 nası ya benim connector update etti jtl arayüzüne geçti, login olmaya çalışınca "you dont have a subscription for this game" diyo?[signature][hline]a.k.a "bay bomba" SWG: Ottkoo Jeliyeer of Eclipse Galaxy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chrysaor Mesaj tarihi: Ekim 14, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2004 Aktif acc istiyor buyuk ihtimalle. Betaya para veriyosun yani, adamlarin aktif olmayan acclara beta invitation gonderme nedenleri belli.[signature][hline]Golestandt - Godfather - 215 Soidia - Saint - 205 Chrysaor - The Man - 200 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar