ReSeSiF Mesaj tarihi: Ekim 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2004 lexmark 3200 model yazıcım var.yeni kartuş aldım(siyah) 53 milyon liraya(bayagı pahalı geldi).mürekkebi bitti,doldurabilmem mumkunmu ve fiyatta bir degisiklik olurmu acaba,birde eger doldurulabiliyorsa zmirde doldurabilecegim bir yer varmı,yardımcı olursanız sevinirim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hired_gun Mesaj tarihi: Ekim 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2004 valla dolduran yerler var , bazıları da kaliteli dolum yapıyo test ediyo kartuşu vs ... ama bunlarin sayisi az (istanbulda)... fiyat olarak bi siyah kartupu 10 m falan civari dolduruyorlar .. .ama nereye doldurttuğuna dikkat et , dimyata pirinçe giderken , eldeki bulgurdan (printer:) ) olma ....[signature][hline]benimde mi düşüncelerim olacakti , bende mi böyle uykusuz kalacaktim ? sessiz sedasız mı olacaktım boyle ...(Orhan Veli) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Ekim 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2004 hatalı dolum printera zarar vermez de kartuşlarını kullanılmaz hale getirebilir. kadıköy yazıcıoğlu'nun yanındaki sıra sıra tükkanlardan biri dolum yapıyordu. ya da kadıköy otobüs duraklarından nautilus a giderken sağda jetfill var. oraya da sorabilrsin.[signature][hline]İnsanlar çabuk yükselenleri severler. Fakat hiçbirşey toz ve tüy kadar çabuk yükselemez. en ince yerim bileğim..!?! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hired_gun Mesaj tarihi: Ekim 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2004 said: Mum_Chamber, 13 Ekim 2004 09:36 tarihinde demiş ki: hatalı dolum printera zarar vermez de kartuşlarını kullanılmaz hale getirebilir. emin misin ??? haalı dolumdan dolayi 2 printer i atomlarina kadar ayirip , dişlileri üzerine akip kuruyan mürekkepleri tinerle tektek çıkarip , geri monte etmiş biri olarak soruyorum da ... :) ayrica adam izmir demiş :)[signature][hline]benimde mi düşüncelerim olacakti , bende mi böyle uykusuz kalacaktim ? sessiz sedasız mı olacaktım boyle ...(Orhan Veli) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daggerfall Mesaj tarihi: Ekim 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2004 said: Mum_Chamber, 13 Ekim 2004 09:36 tarihinde demiş ki: hatalı dolum printera zarar vermez de kartuşlarını kullanılmaz hale getirebilir. kadıköy yazıcıoğlu'nun yanındaki sıra sıra tükkanlardan biri dolum yapıyordu. ya da kadıköy otobüs duraklarından nautilus a giderken sağda jetfill var. oraya da sorabilrsin. malesef hatalı dolumdan dolayı printer a zarar geliyor ve ayriyetten yazıcınızda dolum kartuş (yada sahte) kullandığınız ortaya çıkarsa garanti dışı bırakılıyor.[signature][hline] Where are you tonight? Wild flower in starlit heaven Still enchanted in flight Obsessions lament to freedom....... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daggerfall Mesaj tarihi: Ekim 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2004 said: ReSeSiF, 13 Ekim 2004 00:31 tarihinde demiş ki: lexmark 3200 model yazıcım var.yeni kartuş aldım(siyah) 53 milyon liraya(bayagı pahalı geldi).mürekkebi bitti,doldurabilmem mumkunmu ve fiyatta bir degisiklik olurmu acaba,birde eger doldurulabiliyorsa zmirde doldurabilecegim bir yer varmı,yardımcı olursanız sevinirim.. iyi fiyattan almışsın biz (Toptancıyız) bile 46 milyon dan satıyoruz.[signature][hline] Where are you tonight? Wild flower in starlit heaven Still enchanted in flight Obsessions lament to freedom....... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Ekim 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2004 Orj Kartu$ almaya salaklik gozuyle bakiyorum su anda ben.. Zamaninda kac yuz milyonlar akittiktan sonra akillandim anca... Gidiyorun kose basindaki bilgisyarciya abi sunu doldursana be abi ok ver 15 kaat. ok al eyw bereketini gör Bitti, gitti... Bi sorun gormedım daha... Yazıcı: Canon[signature][hline]Opinions are like assholes. Everybody has got one. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daggerfall Mesaj tarihi: Ekim 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2004 Bende evimde dolum kartuş kullanıyorum ama eğer yazıcının içine akar ise ve yazıcınında garantisi var ise direk garanti dışı bırakıyorlar ki çok karşılaştım işim icabı yeni kartuş alanların sayısıda küçümsenemez durumda yanlız. e tabi arada dünya kadar fark var oda ayrı bir mesele orj. kartuş ve doldurma arasında.[signature][hline] Where are you tonight? Wild flower in starlit heaven Still enchanted in flight Obsessions lament to freedom....... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ReSeSiF Mesaj tarihi: Ekim 13, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2004 said: Daggerfall, 13 Ekim 2004 11:01 tarihinde demiş ki: said: ReSeSiF, 13 Ekim 2004 00:31 tarihinde demiş ki: lexmark 3200 model yazıcım var.yeni kartuş aldım(siyah) 53 milyon liraya(bayagı pahalı geldi).mürekkebi bitti,doldurabilmem mumkunmu ve fiyatta bir degisiklik olurmu acaba,birde eger doldurulabiliyorsa zmirde doldurabilecegim bir yer varmı,yardımcı olursanız sevinirim.. iyi fiyattan almışsın biz (Toptancıyız) bile 46 milyon dan satıyoruz. yapma yaa.cok pahalı satıyorlar ama..zaten ben makineyi arkadasımdan aldım,kartus yoktu icinde o yuzden orjinal almak zorunda kaldım,doldurulur inşallah dogru duzgun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kithnos Mesaj tarihi: Ekim 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2004 ya bi ara printer la iligli topic acmistim ama pek cvp gelmemisti... 200-250 mlyn a su 3 u 1 aradalardan alsam nasi bi kalite elde ederim /// scanner we print konusunda ozelikle ?? ve hangi marka hangi model i onerirsiniz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daggerfall Mesaj tarihi: Ekim 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2004 said: ReSeSiF, 13 Ekim 2004 18:07 tarihinde demiş ki: said: Daggerfall, 13 Ekim 2004 11:01 tarihinde demiş ki: said: ReSeSiF, 13 Ekim 2004 00:31 tarihinde demiş ki: lexmark 3200 model yazıcım var.yeni kartuş aldım(siyah) 53 milyon liraya(bayagı pahalı geldi).mürekkebi bitti,doldurabilmem mumkunmu ve fiyatta bir degisiklik olurmu acaba,birde eger doldurulabiliyorsa zmirde doldurabilecegim bir yer varmı,yardımcı olursanız sevinirim.. iyi fiyattan almışsın biz (Toptancıyız) bile 46 milyon dan satıyoruz. yapma yaa.cok pahalı satıyorlar ama..zaten ben makineyi arkadasımdan aldım,kartus yoktu icinde o yuzden orjinal almak zorunda kaldım,doldurulur inşallah dogru duzgun en kolay ve zahmetsiz doldurulabilen kartuş lexmark tır bunu biliyormuydun ? :) ve Lexmark yazıcıların satışının bu kadar yüksek olmasının sebebide fiyatı nın uygun olması ve dolum imkanının olmasından kaynaklanıyor. dolum imkanından kastım bazı yazıcıların (örnek Epson C46) kartuşlarına kolaylıkla dolum yapılamaması Biz firma olarak dolum yapmıyoruz sadece Orjinal Sarf malzemesini satıyoruz ama doldurma kartuşları evimde kullanıyorum :) çok pahalılar elde değil orj. almak şu bir gerçektirki (kimse aksini iddia etmesin) Orjinal kartuşun baskı kalitesi ile doldurma kartuşun baskı kalitesi arasında malesef bariz belli olan kalite farkı var. Mesela kardeşim grafik üzerine çalışıyor yazıcı C64 siyah kartuş dolum ama renkli kartuşları orj. Birde Dolum kartuşa alternatif olaraktan başka marka (yan sanayi dediğimiz) kartuşlar var örnek vermek gerekirse Calligraph (her yazıcıya uygun nerdeyse kartuş bulmanız mümkün) Baski kalitesi ne göre dizilim yapmak gerekirse: (kötüden iyiye) Doldurma kartuş Yan sanayi kartuşlar (bu kartuşlar 0 paketinde ambalajında satılır) Orj. kartuş. Son olarakta Kartuş veyahutta sarf malzemesi (Toner şerit Kartuş) almak istediğiniz zaman Eğer Kadiköy Hasanpaşa taraflarında iseniz benden fiyat almadan başka yerden ürün almayın her nekadar toptancı olsakta (perakende satışımız yok)tanıdıklarıma satış yapabiliyorum.[signature][hline] Where are you tonight? Wild flower in starlit heaven Still enchanted in flight Obsessions lament to freedom....... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daggerfall Mesaj tarihi: Ekim 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2004 said: Kithnos, 13 Ekim 2004 18:29 tarihinde demiş ki: ya bi ara printer la iligli topic acmistim ama pek cvp gelmemisti... 200-250 mlyn a su 3 u 1 aradalardan alsam nasi bi kalite elde ederim /// scanner we print konusunda ozelikle ?? ve hangi marka hangi model i onerirsiniz gözümden kaçmıştır :) genelde yazıcı ve kartuş (sarf malz.) konularını kaçırmamaya çalışıyorum :) eğer komplike (kısaca multifunction) bir yazıcı almak istiyorsan Rx600 Epson u tavsiye ederim geçen ay bu yazıcıdan 7 adet kurmuştum Tek kelime ile Mükemmel bir yazıcı ama biraz pahalı :) 3 ü 1 aradayı biraz aşan bir makinadır bu digital kamera desteği (slotları mevcut) ve vesikalık resim + dia çıktısı alabilme + Lcd ekranı mevcut. sadece fax özelliği bulunmuyor. ama dediğim gibi biraz profesyonel bir makina ve fiyat olarakta pahalı 3 ü 1 arada hesaplı birşey almak istiyorsan tavsiyem Brother marka yada Epson marka dan yana şansını kullanmanı tavsiye ederim Brother mfc 3220 160 dolar civarında Hp 4255 190 dolar civarında Epson un mm ürünleri biraz pahalı ondan dolayı yazmadım. Brother Mfc 3220 çok kullandım ve gayette iyi bir ürün yani fiyat+ performans olarak istenileni veriyor.[signature][hline] Where are you tonight? Wild flower in starlit heaven Still enchanted in flight Obsessions lament to freedom....... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kithnos Mesaj tarihi: Ekim 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2004 hmm brother ne be ? ole marka mi olur :P o dedigin modeller icinde iyiden kotuye bi siralama y apar msn o hp brother diger pahaldir dedigin bi de Lexmark 5150 mi ne . bu 4 model i bi siralarmisin .... digi fotom war onnari bilg e aktarmadan direk baski ozeligi hangilerinde war. fiyatlari kaca ?? Sen toptanciyim demissin ya verdigin fiyatlar toptan mi ?? piyasa fiyati mi ? alsam bana parakende satabilir misin gzl bi fiyattan ?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kithnos Mesaj tarihi: Ekim 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2004 Daggerfall su link e bi tikla da yazicaklarini o baslik altinda yazrsan daha iyi olur. hemde orda yazilanlari bi okursun http://forum.paticik.com/view.php?id=89552 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daggerfall Mesaj tarihi: Ekim 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2004 said: Kithnos, 14 Ekim 2004 18:59 tarihinde demiş ki: hmm brother ne be ? ole marka mi olur :P o dedigin modeller icinde iyiden kotuye bi siralama y apar msn o hp brother diger pahaldir dedigin bi de Lexmark 5150 mi ne . bu 4 model i bi siralarmisin .... digi fotom war onnari bilg e aktarmadan direk baski ozeligi hangilerinde war. fiyatlari kaca ?? Sen toptanciyim demissin ya verdigin fiyatlar toptan mi ?? piyasa fiyati mi ? alsam bana parakende satabilir misin gzl bi fiyattan ?? www.brother.com.tr bir incele istersen birde listeni yarın sabah hazırlayacağım yukarda vermiş olduğum fiyatlar toptan fiyatları perakende bizde yok malesef ama sen birşey almaya karar verdiğin zaman yardımcı olmaya çalışırım. gönül isterki Rx600 almak ama çok pahalı :) mm yazıcılar arasında tek geçerim. yanılmıyorsam 300 ila 400 euro arası birşeydi ama emin değilim. yarın sabah listeyi post ederim[signature][hline] Where are you tonight? Wild flower in starlit heaven Still enchanted in flight Obsessions lament to freedom....... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kithnos Mesaj tarihi: Ekim 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2004 tamam sagol. sen daha iyi bilirsin isin icinde oldugun icin. ben ev kullancisiyim iste. en fazla cok hosuma giden digi kamera ile bastirdigim bi kac foto bastircam ( ddirek camera dan bastirmasa da olur ) .. geri kalan odev v.s bastirilcak. ultra super dehset bi kalite olmasina gerek yok ama scan ettiklerimiz bnm nokiad 7250 kalitesinde bisi de olmasin :P ... Orta ust bi kalite ariyorum yani print ve scan de... Bi de bunlari en ucuz nerde bulurum. avp yakasindayim mecidiyekoy diye biliorm ama anadolua gecmeme deyicekse karsiyada gecerim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar