Revell Mesaj tarihi: Ekim 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2004 Dosyaları indirirken Sağlık durumu hep Sarı kalıyor vede dosyayı çok yavaş indiriyor. Ayarlarına dokunmadım direk kurdum öyle indirmeye başladım. Dosya indirirken benim ömrüm bitiyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dralnu Mesaj tarihi: Ekim 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2004 valla ben de bi bakip ugrasmayip gecmistim poisoned kullaniorm, memnunum eheh[signature][hline][i]"Someday, someone will best me. But it won't be today, and it won't be you." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lancelotdulac Mesaj tarihi: Ekim 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2004 Nat,port veya firewall kaynaklı olarak surat sarı kalabiliyor.Tabii tracker'da da sorun olabilir.[signature][hline]My Honour is My Life Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Odune Mesaj tarihi: Ekim 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2004 ne indirdiğine bağlı. eğer seri çekiyorsan sitesinde yada forumunda açıklama vardır. ben aynı sorunu onepiece çekerken yaşadım sonrasında port değişikliği yaparak hallettim. diğer türlü az kullanııcısı olan dosya indiriyorsundur. buda bir neden olabilir.[signature][hline]Dünyasını Kaybedenler Yeni Bir Dünya Kurmak Zorundadır. (David Eddings) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar