Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Nasıl Akord yapılır?

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
kulağın iyiyse biraz:
la telini ya kulaktan ya da bi yerden (mesela telefonu açtığında çıkan ses la tonunda oluyo sanırım)
ondan sonra la'nın 5.perdesinden re telini ayarlarsın re'nin 5. perdesinden solü ayarlarsın solün 4. perdesinden si'yi ayarlarsın si'nin 5. perdesinden mi'yi ayarlarsın.. kalın mi'yi de 5.perdesini ve oktavlarını kullanarak akort edebilirsin.[hline]Knock-knock-knockin' on heaven's door
[/i]
Mesaj tarihi:
bilgisayarlarda kullanılan tuner programlar da var sanırım (mygitar.comda görmüştüm) ama onları denemedim..deamonun dediği gibi yapabilirsin..
ben valla ya kendim yapıyorum ya da bilgisayarda guitarprodan alabiliyosun sesleri ordan yapıyorum[hline]Knock-knock-knockin' on heaven's door
[/i]
Mesaj tarihi:
someone sen dogustan guitari ilk aldigin anda akoru tak diye yaptin galiba ? bravo bence sahsen akor kula olmasi zaman isteyen birseydir guzel akor icn kulagin alismasi lazim etc etc yoksa ilk basliyanlar icin cok zor birsey[hline]"silence isn't golden When I'm holding it inside"

Lance"Jovilen" Scheer - (Original) Neutral Soldier

[Bu mesaj canjovi tarafından 24 May 2003 11:01 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
buarda birde harmonik sekilde varidir oda elektro guitarsa amp sesini daha bir ac , e )5. fred le a) 7 fred tam demirene hafifce bastirmadan barmaklarini koy tinlat ,diiiinnnn bir ses gelir iste a da oyle 7 fred diiin getir ses dalgalir wave yamamsi lazim duz gitmesi lazim ozaman esit demek sonra deamon dedigi yontem gibi git a dan d ye d , g ye ama g, b e ye gecerken yine 4. fred basli tutup , b bos cekicen baska care yok da sirf onda ama
off cok karisik oldu galiba :) aciklamalarim cok kotudur[hline]"silence isn't golden When I'm holding it inside"

Lance"Jovilen" Scheer - (Original) Neutral Soldier
Mesaj tarihi:
Bak yukardan aşapı doğru 4.cü tel hariç bütün tellerin beşinci tellerinin sesi alttakine uyacak şekilde ayarlanacak yukarda aşağı 4.cü telin 4.cü perdesi alttakine uyacak şekilde alttakininde 5. perde anladın mı?[hline]Feel Power of Mind
You can Feel Alright
Try To Be Best in Your Mind
Icq=176375932
[b]Istiaron Developer Arthur
Mesaj tarihi:
someone4 öldürdün beni çok merak ediorum sen ne kadar gitar çalabiliorum akord etmek için kulagı bıraktım sence hiç gitar çalmamış biri nası yapabilir.ben yapamıodum ilk aldıgımda ozman ben kabiliyetsiz salagın tekiyim su an yapıorum hatta çalartken akordu kayuarsa direk farkediorum nası oldu biri beni kutsadı mı ?[hline]POPÇULAR DIŞARI !!
Mesaj tarihi:
yeni başlayanalr takmasın alrs bilir bu forumun eskilerinden artık pek görünmüo ama bana someone gibi kaç kişi kabiliyetsiz muamelesi yaptı yok su kadar sendir çalıoruz die şimdi biri benmim kadar çalamıo o zmana konuşmak deil susmak düşer sizin gibilere..[hline]POPÇULAR DIŞARI !!
  • Yeni Oluştur...