-pinkmartini Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2003 Beni aydınlatırsanız sevinirim. Karanlık kaldım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeamoN Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2003 gir türkçe müzik.com un sitesine orda akord war orda calıo notayı sen de gitarından ayarla[hline]POPÇULAR DIŞARI !! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaspar Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2003 kulağın iyiyse biraz: la telini ya kulaktan ya da bi yerden (mesela telefonu açtığında çıkan ses la tonunda oluyo sanırım) ondan sonra la'nın 5.perdesinden re telini ayarlarsın re'nin 5. perdesinden solü ayarlarsın solün 4. perdesinden si'yi ayarlarsın si'nin 5. perdesinden mi'yi ayarlarsın.. kalın mi'yi de 5.perdesini ve oktavlarını kullanarak akort edebilirsin.[hline]Knock-knock-knockin' on heaven's door [/i] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeamoN Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2003 ayrıca e telinin 5. perdesi a telinin boş sesini a telinin 5. perdesi d telinin boş sesini d telinin 5. perdesi g telinin boş sesini g telinin 4. perdesi b telinin boş sesini b telinin 5. perdesi e telinin boş sesini werir[hline]POPÇULAR DIŞARI !! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-pinkmartini Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2003 Minin kaçıncı perdesi la? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeamoN Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2003 ve evet telefonu açınca çıkan ses A oluyo ordan da yapabilirsin[hline]POPÇULAR DIŞARI !! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaspar Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2003 bilgisayarlarda kullanılan tuner programlar da var sanırım (mygitar.comda görmüştüm) ama onları denemedim..deamonun dediği gibi yapabilirsin.. ben valla ya kendim yapıyorum ya da bilgisayarda guitarprodan alabiliyosun sesleri ordan yapıyorum[hline]Knock-knock-knockin' on heaven's door [/i] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mysterio Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2003 Reason die bi program bilen var mı 2gb?[hline]Kontrolsüz GÜÇ,GÜÇ değildir.. ICQ [email protected] #MiX.gen.tr# Admin Mixer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
waxwing Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2003 tuner programlari var gayet işlevli şekilde ararsin tuner die download.com da felan vardi galiba[hline]Plugged in and ready to fall Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2003 o da olmadı git bi bilgisayarcıya akord programı istiyorum de çeksin cd ye en kralından bir tane çeker ya da arkadaşına yaptır..[hline]#mix.gen.tr#... [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
someone Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2003 gitarı akord edicek kadar bile müzik kulağın yoksa hiç başlama gitara mitara Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
canjovi Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2003 someone sen dogustan guitari ilk aldigin anda akoru tak diye yaptin galiba ? bravo bence sahsen akor kula olmasi zaman isteyen birseydir guzel akor icn kulagin alismasi lazim etc etc yoksa ilk basliyanlar icin cok zor birsey[hline]"silence isn't golden When I'm holding it inside" Lance"Jovilen" Scheer - (Original) Neutral Soldier [Bu mesaj canjovi tarafından 24 May 2003 11:01 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
canjovi Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2003 buarda birde harmonik sekilde varidir oda elektro guitarsa amp sesini daha bir ac , e )5. fred le a) 7 fred tam demirene hafifce bastirmadan barmaklarini koy tinlat ,diiiinnnn bir ses gelir iste a da oyle 7 fred diiin getir ses dalgalir wave yamamsi lazim duz gitmesi lazim ozaman esit demek sonra deamon dedigi yontem gibi git a dan d ye d , g ye ama g, b e ye gecerken yine 4. fred basli tutup , b bos cekicen baska care yok da sirf onda ama off cok karisik oldu galiba :) aciklamalarim cok kotudur[hline]"silence isn't golden When I'm holding it inside" Lance"Jovilen" Scheer - (Original) Neutral Soldier Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2003 evet ilk başlayanalr pat diye akor yapamazlar zamanla ...[hline]#mix.gen.tr#... [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arthur Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2003 Bak yukardan aşapı doğru 4.cü tel hariç bütün tellerin beşinci tellerinin sesi alttakine uyacak şekilde ayarlanacak yukarda aşağı 4.cü telin 4.cü perdesi alttakine uyacak şekilde alttakininde 5. perde anladın mı?[hline]Feel Power of Mind You can Feel Alright Try To Be Best in Your Mind Icq=176375932 [b]Istiaron Developer Arthur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeamoN Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2003 someone4 öldürdün beni çok merak ediorum sen ne kadar gitar çalabiliorum akord etmek için kulagı bıraktım sence hiç gitar çalmamış biri nası yapabilir.ben yapamıodum ilk aldıgımda ozman ben kabiliyetsiz salagın tekiyim su an yapıorum hatta çalartken akordu kayuarsa direk farkediorum nası oldu biri beni kutsadı mı ?[hline]POPÇULAR DIŞARI !! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeamoN Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2003 yeni başlayanalr takmasın alrs bilir bu forumun eskilerinden artık pek görünmüo ama bana someone gibi kaç kişi kabiliyetsiz muamelesi yaptı yok su kadar sendir çalıoruz die şimdi biri benmim kadar çalamıo o zmana konuşmak deil susmak düşer sizin gibilere..[hline]POPÇULAR DIŞARI !! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arthur Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2003 Her telin titreşimini ezberlemişindir olum hergün gitar çalarsak hepimiz üzerinde sinek dolaşıyosa onu bilem fark ederiz biz yakında :)[hline]Feel Power of Mind You can Feel Alright Try To Be Best in Your Mind Icq=176375932 [b]Istiaron Developer Arthur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeamoN Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2003 tam olarak dediğini kapamadım ama ne diosan odur abi =)[hline]POPÇULAR DIŞARI !! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arthur Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2003 Doğru Akord Zaten Kulağa hoş gelmez mi yau onu diom salla biz bakalım gitarımıza yaz geldi repertuarı genişletmek lazım yane diil mi ? (Hani yazlık yerlerde sahilde filan kızlar :) )[hline]Feel Power of Mind You can Feel Alright Try To Be Best in Your Mind Icq=176375932 [b]Istiaron Developer Arthur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeamoN Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2003 lol[hline]POPÇULAR DIŞARI !! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2003 said: Mysterio, 23 May 2003 18:57 tarihinde demiş ki: Reason die bi program bilen var mı 2gb?[hline]Kontrolsüz GÜÇ,GÜÇ değildir.. ICQ [email protected] #MiX.gen.tr# Admin Mixer Var ben. Ama akorla alakası yok pek. :D[hline]Hani Oruçluyken Ramazan Ayında Commodorla Evde Güzelce Oynardık. Evveldense Sinclair Spectrum48K Kullanırdık İnanamıyorum İnsan Nasıl Gelişiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar