Giovanni Mesaj tarihi: Ocak 16, 2012 Mesaj tarihi: Ocak 16, 2012 Runescape iyiymis lan :D Eski UO noobluk gunlerimi yasiyorum ahaha
Myshkin Mesaj tarihi: Ocak 16, 2012 Mesaj tarihi: Ocak 16, 2012 rs de ayrı bir efsanedir. fena bağlar bilgisayarın başına aman diyim =) hatta internet aleminin en asosyel oyuncu kitlesine sahip oyunu olabilir.
Mortis Mesaj tarihi: Ocak 16, 2012 Mesaj tarihi: Ocak 16, 2012 runespace i yapan firma Jagexin ofisi literally cambrigede 2 sokak ötemde heuhe iş kovalicam orda bakalım DAS oynamadım ama hiç güzel mi :P
Giovanni Mesaj tarihi: Ocak 16, 2012 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 16, 2012 Abi yani sandbox mesela fletcher olara yasam idame ettirilebiliyor sanirim en guzel sey agac falan kesiyoruz UO gibi cok hareketli millet kosusturuyor her yerde bir suru noobie de var hani herkes level390423 olmus oyuna giremiosun degil ben de yeni basladim bilmiyorum :))Skiller var questler var MIDI Muzikler var (cok onemli:)
Mortis Mesaj tarihi: Ocak 16, 2012 Mesaj tarihi: Ocak 16, 2012 level bazlı mı skill bazlı mı bi de harbiden sandbox mı yoksa illa dövüşçü mü olman gerekio ,yani sırf crafter takılabilion mu hehe
BramStoker Mesaj tarihi: Ocak 16, 2012 Mesaj tarihi: Ocak 16, 2012 skill bazlı. skillerin levelları var işte. istersen sırf crafter takılabilirsin. illa savaşacaksın diye bir olay yok. çeşit çeşit sade meslekler var. benim orta karar bir karakterim vardı ama e-mail adresimi ve şifremi hatırlayamıyorum şimdi. :(
Myshkin Mesaj tarihi: Ocak 16, 2012 Mesaj tarihi: Ocak 16, 2012 skill diye hatırlıyorum. ayrıca oyun hayatını sadece ağaç keserek geçiren insnalar görmüştüm =D
Sereglin Mesaj tarihi: Ocak 16, 2012 Mesaj tarihi: Ocak 16, 2012 adam her sandbox mmo'ya aynı heyecan
Öne çıkan mesajlar