kingpin Mesaj tarihi: Ekim 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2004 benim tam olarak ne anlatmak istediğimi anlamadın galiba, diyorum ki eğer müslüman değilsen neden müslümanlık konulu bir topic te mesaj atıyorsun onu anlayamıyorum belki kendin farkında değilsin ben rahatsız oluyorum açıkçası bu tip mesajlarını görmekten ...Ben müslüman olabilirim senin benim inandığım birşeyi sorgulaman beni rahatsız ediyor olabilir tamam ? neyse boşver daha fazla tartışmasak iyi olur.[signature][hline]KinGpiN the striked sazan RamsesII, 14 Ağustos 2004 14:58 tarihinde demiş ki: Öyle sübyan bulsam ben,var ya.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Ekim 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2004 said: riglous, 13 Ekim 2004 22:48 tarihinde demiş ki: Diyanet Isleri Baskanligi'na gore ve cogu hocaya gore gunah. Eger ki DIB'nin dediklerini onemsiyorsan, yapma. Zerre kadar sallamıyosam? Sallayanlarada hayretle bakıyosam?[signature][hline]Opinions are like assholes. Everybody has got one. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kalhiae Mesaj tarihi: Ekim 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2004 said: Penthesilea, 14 Ekim 2004 13:30 tarihinde demiş ki: King ben hiçbişiye bok atmıyorum. Kuran da yazan şeyi yazdım oraya, tekrar oku istersen. Kuranda yazmıyor yorumlarında, tasvirlerinde yazıyor.. 1000 yıl önce iyi olan bugun kötü olabilir elbette. Bakınız diyanet işleri yeni tasvirlerde recm'e yer vermiyor.. Saçma sapan konuşup durma.. Senin yazılarını ne zaman okusam aklıma şu laf geliyor.. 'Cahil adam herşeyi bilir.'[signature][hline]Allah kahr bela.. ''büyük dağları ben yarattım.'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Ekim 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2004 said: BlaCk_DmC, 14 Ekim 2004 13:40 tarihinde demiş ki: Zerre kadar sallamıyosam? Sallayanlarada hayretle bakıyosam? onlar da sana hayretle bakıyorlardır o zaman.[signature][hline]KinGpiN the striked sazan RamsesII, 14 Ağustos 2004 14:58 tarihinde demiş ki: Öyle sübyan bulsam ben,var ya.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kalhiae Mesaj tarihi: Ekim 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2004 said: BlaCk_DmC, 14 Ekim 2004 13:40 tarihinde demiş ki: Zerre kadar sallamıyosam? Sallayanlarada hayretle bakıyosam? O zaman senin de fikirlerinin assholedan farkının olmadığını düşünürüm..[signature][hline]Allah kahr bela.. ''büyük dağları ben yarattım.'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yeahja Mesaj tarihi: Ekim 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2004 said: Penthesilea, 14 Ekim 2004 13:36 tarihinde demiş ki: said: yeahja, 14 Ekim 2004 13:35 tarihinde demiş ki: ya hayır bayagı onemlı konusuodu mıllet (sınıfta kıslar konusuodu) hepsı dogruyMUŞ Abi bu kadar emin olduğuna göre müftü kızı falan bunlar heralde =) deil ama soz 'liposakşın' dan acılmıstı onlarda gunah olduunu soledıler konu bu yanı ok:D[signature][hline]because I am broken when I am open I don't feel lights when you go away... amy lee & seether Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uyushuk Mesaj tarihi: Ekim 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2004 Sonra muzaffer abiye dedim ki "her koyun kendi bacağından asılır" o da dediki haklısın koçum benim kendimi ilgilendiren, benimle alakalı olan bir düşüncem, inancım senin bir yerine mi battı.[signature][hline]Si vis pacem, para bellum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Ekim 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2004 said: Kalhiae, 14 Ekim 2004 13:40 tarihinde demiş ki: said: Penthesilea, 14 Ekim 2004 13:30 tarihinde demiş ki: King ben hiçbişiye bok atmıyorum. Kuran da yazan şeyi yazdım oraya, tekrar oku istersen. Kuranda yazmıyor yorumlarında, tasvirlerinde yazıyor.. 1000 yıl önce iyi olan bugun kötü olabilir elbette. Bakınız diyanet işleri yeni tasvirlerde recm'e yer vermiyor.. Saçma sapan konuşup durma.. Senin yazılarını ne zaman okusam aklıma şu laf geliyor.. 'Cahil adam herşeyi bilir.' Kuran da açık açık bir erkeğin 4 kadınla evlenebileceği yazıyor. Eğer bu 1000 yıl sonra kötü olduysa, Kuran tüm zamanları kapsamıyordur. Ben inanmadan bunu biliyorsam, sen de biraz araştır dinini istersen. Bir de çok rica ediyorum cins cins konuşup kavga çıkartma. İnsan gibi konuşuyorum ben de, kimsenin inancına da saldırmıyorum (eskiden agresif davranırdım evet, artık öyle yazılarımı göremezsiniz kolay kolay, sizle birlikte konuyu tartışıyorum sadece ben de, ve hiçbir agresifliğim olmadı bu başlıkta).[signature][hline]Elan Realms - A tale that goes on Ealos Tsaark, A Freedom Fighter from Eclipse. fedaykin, 29 Eylül 2004 12:41 tarihinde demiş ki: Cehennemde Hollandalılar, Brezilyalılar olacak zira onlar kafir... Cennette Araplar olacak zira onlar Müslüman... Benim yerim şimdiden belli, kombine bilet aldık :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kalhiae Mesaj tarihi: Ekim 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2004 Sana karşılık olarak yazdığımı okumanı tavsiye ediyorum.. 1000 yıl önceki Kur'an süresi değil, Kur'an yorumu farklı olabilir diyorum. O zamanın kadınlarıyla bugünün kadınları hakkında her açıdan binlerce fark var.[signature][hline]Allah kahr bela.. ''büyük dağları ben yarattım.'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uyushuk Mesaj tarihi: Ekim 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2004 okumuş da söylüyor arkadaşlar ayetini, suresini de sölede örensin millet.[signature][hline]Si vis pacem, para bellum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-ryan- Mesaj tarihi: Ekim 14, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2004 Penthesilea, kuran'da boyle yaziyor degil. Kuran'da boyle yaziyormus. Okudugunu degil, duydugunu yaziyorsun. Peygamber efendimizin yasadigi durum surekli olarak carpitilarak sunuluyor. Simdi ki dini cok iyi yasiyorum diyen fettuhlahcilar vd. nin 4 es almak erkege serbest konusu ise tamamen düzmecedir. Kimse'ye böyle bir hak verilmemistir. Kuran'da surekli tek eslilige yonlendirici yazilar bulunmaktadir. Peygamber efendimiz yapmis, ama nedenleri cok farkliymis. Onlari harem kurmak icin degil, etraftaki inancsiz munafik insanlardan korumak icin kendine es olarak almistir ki kimse gelip pislik yapmasin. Inanmiyorum diyen kisiler, sokakta gördügünüz kediyi bile yardim etmez misiniz? Ne alakasi var diye düsünen hic yazmasin cevap. Ayrica Peygamber efendimizin adi Muhammet degil Muhammed (s.a.v.) 'dir. Bilginizin doruklarinda fazla heyecandan olsa gerek. Ismini dogru yazmasini bilmediginiz birisi hakkinda bu kadar cok bilgiye ne kadar vakif olabiliyorsunuz ilginc. Sen inanmadan neyi bildiginin farkinda degilsin hepsi bu. Benim bir cok inanmayan arkadasim var ve hic biri senin gibi "kicindan atarak" konusmuyor. Bir cok insanin efsane, masal olarak tanimladigi olaylarin cogu bilimsel olarak kanitlanmis seyler oldugunun altini da cizerim. Ayin ortadan ikiye ayrilmis oldugu ayetlerde anlatilir. NASA uzaya insan gönderdiginde ayin gercekten ortandan yarilmis olduguna dair izler buldugunu aciklamasi bunun da bunun en somut ornegidir.[signature][hline]i have no tears, there is only pain Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Ekim 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2004 Neyse ben ne zaman din konulu bi başlığa yazı yazsam sinirlerim tepeme çıkıyor gelen tepkilerden dolayı. Şu andan itibaren hiçbir din konulu başlığa yazımı göremeyeceksiniz, sinir harbi oluyor hiç yere. Savunan da haklı, laf söyletmek istemiyor ama körü körüne inanmıyorum diyorsanız, tartışmaya açık olmalısınız bence. Neyse, açılsanız da ben tartışmıyor olucam, büyük bi kayıp değildir sizin için :) Yiyin birbirinizi.[signature][hline]Elan Realms - A tale that goes on Ealos Tsaark, A Freedom Fighter from Eclipse. fedaykin, 29 Eylül 2004 12:41 tarihinde demiş ki: Cehennemde Hollandalılar, Brezilyalılar olacak zira onlar kafir... Cennette Araplar olacak zira onlar Müslüman... Benim yerim şimdiden belli, kombine bilet aldık :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kalhiae Mesaj tarihi: Ekim 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2004 said: -ryan-, 14 Ekim 2004 13:55 tarihinde demiş ki:Ayrica Peygamber efendimizin adi Muhammet degil Muhammed (s.a.v.) 'dir. Bilginizin doruklarinda fazla heyecandan olsa gerek. Ismini dogru yazmasini bilmediginiz birisi hakkinda bu kadar cok bilgiye ne kadar vakif olabiliyorsunuz ilginc. ryan' seni gözlerinden öpüyorum denebilecek lafı söylemişsin kardeşim.. Dövme konusuna gelirsek isteyen istediğini yapabilir bence.. Çünkü insanın amel defteri kalbidir, vicdanıdır. İçin rahat edecekse yapabilirsin. Ben yaptırmayı düşünüyorum mesela.[signature][hline]Allah kahr bela.. ''büyük dağları ben yarattım.'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kalhiae Mesaj tarihi: Ekim 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2004 Pent. ben çok dindar bir insan değilim.. Aksine çok kafa patlatmış- hala da patlatıyorum- bir adamım din konusunda.. Bazen ateist hissettiğim zamanlar da oldu ancak mantıklı adamın inanıcağı şeyin Tanrı olduğunu öğrendim.[signature][hline]Allah kahr bela.. ''büyük dağları ben yarattım.'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Ekim 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2004 said: -ryan-, 14 Ekim 2004 13:55 tarihinde demiş ki: Penthesilea, kuran'da boyle yaziyor degil. Kuran'da boyle yaziyormus. Okudugunu degil, duydugunu yaziyorsun. Peygamber efendimizin yasadigi durum surekli olarak carpitilarak sunuluyor. Simdi ki dini cok iyi yasiyorum diyen fettuhlahcilar vd. nin 4 es almak erkege serbest konusu ise tamamen düzmecedir. Kimse'ye böyle bir hak verilmemistir. Kuran'da surekli tek eslilige yonlendirici yazilar bulunmaktadir. Peygamber efendimiz yapmis, ama nedenleri cok farkliymis. Onlari harem kurmak icin degil, etraftaki inancsiz munafik insanlardan korumak icin kendine es olarak almistir ki kimse gelip pislik yapmasin. Inanmiyorum diyen kisiler, sokakta gördügünüz kediyi bile yardim etmez misiniz? Ne alakasi var diye düsünen hic yazmasin cevap. Ayrica Peygamber efendimizin adi Muhammet degil Muhammed (s.a.v.) 'dir. Bilginizin doruklarinda fazla heyecandan olsa gerek. Ismini dogru yazmasini bilmediginiz birisi hakkinda bu kadar cok bilgiye ne kadar vakif olabiliyorsunuz ilginc. Sen inanmadan neyi bildiginin farkinda degilsin hepsi bu. Benim bir cok inanmayan arkadasim var ve hic biri senin gibi "kicindan atarak" konusmuyor. Bir cok insanin efsane, masal olarak tanimladigi olaylarin cogu bilimsel olarak kanitlanmis seyler oldugunun altini da cizerim. Ayin ortadan ikiye ayrilmis oldugu ayetlerde anlatilir. NASA uzaya insan gönderdiginde ayin gercekten ortandan yarilmis olduguna dair izler buldugunu aciklamasi bunun da bunun en somut ornegidir. Bunu görmemişim yazımı yazarken, son cevap verme hakkımı kullanıyorum, Ben dini konulardan çok hoşlanırım. Eski Mısırdan günümüze tüm dinler hakkında birçok bilgim vardır, neyin nerden ne şekilde çıktığını, hani kültür ve dinleri baz aldığını falan bilirim. Evimde kuran da var incil de var tevrat da var, duymadım, okudum da ayrıca çok merak ediyorsan. 4 kadın olayı direk geçer kuran da. Senin de okumanı öneririm. Son bir sorum var, aynı zamanda bu forumlarda dini içerikle ilgili sorduğum bir soru : Bir bayan da, pisliklerden korumak için 4 adet erkeği alabilir o zaman senin söylediğine göre. Çünkü günümüzde birçok kadın erkeklerden çok daha iyi kazanıyor. Ekonomik zorluk olamaz, çok güzel evleri barkları var, onlar da sevaba girmek için yanlarına 4 erkek alabilirler mi? Mesela diyelim, satanistler tarafından kirletilmek üzere olan 4 genç erkek buldu 20 yaşlarında, korumasına almak için evlenmesi caiz o zaman. Muhammed - Muhammet olayına gelince. Türkçe sözlükler "b,c,d,g,ğ" harfleriyle bitmezler. Muhammed'in türkçesi Muhammet'tir güzel arkadaşım. P.S. Aşağıdaki arkadaş hemen atlamış. Yaptığım şey chicken translate değil, Muhammed kelimesinin türkçeye nasıl geçtiğidir. Tam karşılığı Mehmet tir evet, ama Muhammed i birebir kullanmak isteyen halk, çocuklarının ismini direk Muhammed koymuştur, bu da Türkçe sebebiyle zamanla t ye dönmüştür. Açın 2 satır kitap okuyun konuşmadan önce, rezil olmayın. Veya adı Muhammet olan bir arkadaşınızın kimliğine bakın, aptal nüfus memuruna çatmadıysa ne yazıyor görün. Çünkü Türkçe isim koyma zorunluluğu vardır Türklere. Selametle.[signature][hline]Elan Realms - A tale that goes on Ealos Tsaark, A Freedom Fighter from Eclipse. fedaykin, 29 Eylül 2004 12:41 tarihinde demiş ki: Cehennemde Hollandalılar, Brezilyalılar olacak zira onlar kafir... Cennette Araplar olacak zira onlar Müslüman... Benim yerim şimdiden belli, kombine bilet aldık :) [Bu mesaj Penthesilea tarafından 14 Ekim 2004 14:10 tarihinde değiştirilmiştir] [Bu mesaj Penthesilea tarafından 14 Ekim 2004 14:11 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uyushuk Mesaj tarihi: Ekim 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2004 türkçesi mehmet tir muhammed in senin mantık la bushun türkçesi buş, julia nın julya mı?[signature][hline]Si vis pacem, para bellum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Ekim 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2004 said: Kalhiae, 14 Ekim 2004 13:42 tarihinde demiş ki: said: O zaman senin de fikirlerinin assholedan farkının olmadığını düşünürüm.. Aynı şeyi sizler icin dusunuyorum...[signature][hline]Opinions are like assholes. Everybody has got one. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Kalhiae Mesaj tarihi: Ekim 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2004 Böyle düşünmenle benim teorimin ne kadar doğru olduğunu da ortaya çıkarmış oldun.[signature][hline]Allah kahr bela.. ''büyük dağları ben yarattım.'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… -ryan- Mesaj tarihi: Ekim 14, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2004 Ilk olarak edibayat dersinde sanirim eksiklikler var. Ozel isimdir yazdigin. Ataturk ingilizcede Ataturc olarak gecmiyor sa Muhammed ismi de Turkce'de Muhammet olarak gecmez. Diger bir husus. Okudugum seyler olmasa sana o yazilari yazmadim. Incili de okudum ben. Tevrati okumadim ama. Incil'de bir kadinin oglu ile yatmasinin cezalari vardi, inanilmaz komikti. Ama bu Allah tarafindan gönderilen gercek incil oldugunu göstermiyor bana. Hristiyan degilim ama bu incilin dogru olmadigini biraz düsündügüm zaman görebiliyorum. Ama sen oradaki mantigi halen cozmus durumda degilsin. Sordugun sorunun yaniti sen de bulabilirsin. Bana gore korumak isterse evlenebilir. Ama bilirsin ki kadinlar degil, erkekler daha güclüdür her zaman. Psikolojik olarak cogu olay karsisinda soguk kanliliklarini yitirmezler. Ancak kadinlar buna uygun yaratilmamistir. Cok kolay yipranabilir. Bu nedenle sevgilin, kiz kardesin, arkadasin olarak kizlar cok kolay aglar ve incinirler. Cok parasi olan kadin dedigin kisilerin hepsine genelde miras olarak kocalarindan, babalarindan kalmistir paralari. Insan birisini nasil isterse o sekilde korur. Bu farkli nedenler ve sebepler, o anki kosullara bagli birseydir. Ben ne din adamiyim, ne de bir fikih uzmani. Sadece biraz mantigi olan birisiyim. Etrafima baktigim zaman bunlari yaratan birisi mutlaka vardir diye düsünüyorum. Düsünmeme neden de oluyor etrafimdaki daglar, denizler, kuslar. Darwin bile evrim teorisinde tavus kuslarindan cok cekmistir. Cunku evrime aykiri bir yapiya sahiptiler. Kuslarin sindirim sistemleri de diger canlilardan farkliydi. Bunu da cozememis ama yine de tezini ortaya atmistir. Inanci olmayan insanlarda kendilerine bir silah almislardi, ama cogu bilmiyor ki bu silah aslinda kirik bir parcasi eksik bir silah. Kursun namludan degil de diger taraftan cikacak zamani gelince...[signature][hline]i have no tears, there is only pain [Bu mesaj -ryan- tarafından 14 Ekim 2004 14:19 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… BlaCk Mesaj tarihi: Ekim 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2004 said: Kalhiae, 14 Ekim 2004 14:16 tarihinde demiş ki: Böyle düşünmenle benim teorimin ne kadar doğru olduğunu da ortaya çıkarmış oldun. Senin Nacizane teorilerinde beni fazla sallamıyo be biliyomıusn?[signature][hline]Opinions are like assholes. Everybody has got one. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Kalhiae Mesaj tarihi: Ekim 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2004 Yıkıldım.[signature][hline]Allah kahr bela.. ''büyük dağları ben yarattım.'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Dorjan Mesaj tarihi: Ekim 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2004 ataturc ne alaka ? cok ala turca reklami izlemissin. ingilizler bize turcey filan demiyor lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… -ryan- Mesaj tarihi: Ekim 14, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2004 said: Dorjan, 14 Ekim 2004 14:22 tarihinde demiş ki: ataturc ne alaka ? cok ala turca reklami izlemissin. ingilizler bize turcey filan demiyor lol Nerenle okuyorsun yazilari. Alakasi olmadigini adama göstermek icin yazdim ben zaten onu. Uyan hocam uyan.[signature][hline]i have no tears, there is only pain Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… kingpin Mesaj tarihi: Ekim 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2004 ryan budur mu ? budur..[signature][hline]KinGpiN the striked sazan RamsesII, 14 Ağustos 2004 14:58 tarihinde demiş ki: Öyle sübyan bulsam ben,var ya.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Soulbringer Mesaj tarihi: Ekim 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2004 Okumadan,araştırmadan konuşulan veya yazılan bilgiler ;suya yazı yazmaktan farkı yoktur Sn Patiler.. Dövme her ortamda ve tarihin her zamanında mevcuttur.O çok ehli evliyalar dönemindede vardır ondan gerisi peygamberler döneminde de ... Günah kısmı şöyleki eğer bir kişi müslüman ise ve bunun gereklerini yerine getiriyor.Namaz kılıyor vs vs abdest alıyor ise ve vucudunun belirli yerinde dövme var ise orayı iyi ıslatamadığı icin ve orasının kuru kalması nedeninden dolayı abdest almış sayılmıyor bu yüzden müslüman kesimine böyle şeyler ters düşüyor ama insan kaçırıp boğaz doğramak neyse... Söyleyeceklerim bu kadar Sn Patiler.. Saygılarımla Soul..[signature][hline]Adalet neden geç gelir diyenlere sözüm;Tanrı Ve Şeytan aynı bütündür ve terk eylemiştir divani.Bu yüzden melekler için işler daha zorlaşmıştır...Jahenné Maé ''In the name of god!The ones who have turned ınto the lıvıng dead wıthout a wıll eternal Nıght!Shall be ...Hellsıng)* §Bounty Hunter§ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Önceki 1 2 3 4 Sonraki 3.sayfa (Toplam 4 sayfa) Paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Takipçiler 0
Kalhiae Mesaj tarihi: Ekim 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2004 Böyle düşünmenle benim teorimin ne kadar doğru olduğunu da ortaya çıkarmış oldun.[signature][hline]Allah kahr bela.. ''büyük dağları ben yarattım.'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-ryan- Mesaj tarihi: Ekim 14, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2004 Ilk olarak edibayat dersinde sanirim eksiklikler var. Ozel isimdir yazdigin. Ataturk ingilizcede Ataturc olarak gecmiyor sa Muhammed ismi de Turkce'de Muhammet olarak gecmez. Diger bir husus. Okudugum seyler olmasa sana o yazilari yazmadim. Incili de okudum ben. Tevrati okumadim ama. Incil'de bir kadinin oglu ile yatmasinin cezalari vardi, inanilmaz komikti. Ama bu Allah tarafindan gönderilen gercek incil oldugunu göstermiyor bana. Hristiyan degilim ama bu incilin dogru olmadigini biraz düsündügüm zaman görebiliyorum. Ama sen oradaki mantigi halen cozmus durumda degilsin. Sordugun sorunun yaniti sen de bulabilirsin. Bana gore korumak isterse evlenebilir. Ama bilirsin ki kadinlar degil, erkekler daha güclüdür her zaman. Psikolojik olarak cogu olay karsisinda soguk kanliliklarini yitirmezler. Ancak kadinlar buna uygun yaratilmamistir. Cok kolay yipranabilir. Bu nedenle sevgilin, kiz kardesin, arkadasin olarak kizlar cok kolay aglar ve incinirler. Cok parasi olan kadin dedigin kisilerin hepsine genelde miras olarak kocalarindan, babalarindan kalmistir paralari. Insan birisini nasil isterse o sekilde korur. Bu farkli nedenler ve sebepler, o anki kosullara bagli birseydir. Ben ne din adamiyim, ne de bir fikih uzmani. Sadece biraz mantigi olan birisiyim. Etrafima baktigim zaman bunlari yaratan birisi mutlaka vardir diye düsünüyorum. Düsünmeme neden de oluyor etrafimdaki daglar, denizler, kuslar. Darwin bile evrim teorisinde tavus kuslarindan cok cekmistir. Cunku evrime aykiri bir yapiya sahiptiler. Kuslarin sindirim sistemleri de diger canlilardan farkliydi. Bunu da cozememis ama yine de tezini ortaya atmistir. Inanci olmayan insanlarda kendilerine bir silah almislardi, ama cogu bilmiyor ki bu silah aslinda kirik bir parcasi eksik bir silah. Kursun namludan degil de diger taraftan cikacak zamani gelince...[signature][hline]i have no tears, there is only pain [Bu mesaj -ryan- tarafından 14 Ekim 2004 14:19 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Ekim 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2004 said: Kalhiae, 14 Ekim 2004 14:16 tarihinde demiş ki: Böyle düşünmenle benim teorimin ne kadar doğru olduğunu da ortaya çıkarmış oldun. Senin Nacizane teorilerinde beni fazla sallamıyo be biliyomıusn?[signature][hline]Opinions are like assholes. Everybody has got one. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kalhiae Mesaj tarihi: Ekim 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2004 Yıkıldım.[signature][hline]Allah kahr bela.. ''büyük dağları ben yarattım.'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dorjan Mesaj tarihi: Ekim 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2004 ataturc ne alaka ? cok ala turca reklami izlemissin. ingilizler bize turcey filan demiyor lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-ryan- Mesaj tarihi: Ekim 14, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2004 said: Dorjan, 14 Ekim 2004 14:22 tarihinde demiş ki: ataturc ne alaka ? cok ala turca reklami izlemissin. ingilizler bize turcey filan demiyor lol Nerenle okuyorsun yazilari. Alakasi olmadigini adama göstermek icin yazdim ben zaten onu. Uyan hocam uyan.[signature][hline]i have no tears, there is only pain Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Ekim 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2004 ryan budur mu ? budur..[signature][hline]KinGpiN the striked sazan RamsesII, 14 Ağustos 2004 14:58 tarihinde demiş ki: Öyle sübyan bulsam ben,var ya.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soulbringer Mesaj tarihi: Ekim 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2004 Okumadan,araştırmadan konuşulan veya yazılan bilgiler ;suya yazı yazmaktan farkı yoktur Sn Patiler.. Dövme her ortamda ve tarihin her zamanında mevcuttur.O çok ehli evliyalar dönemindede vardır ondan gerisi peygamberler döneminde de ... Günah kısmı şöyleki eğer bir kişi müslüman ise ve bunun gereklerini yerine getiriyor.Namaz kılıyor vs vs abdest alıyor ise ve vucudunun belirli yerinde dövme var ise orayı iyi ıslatamadığı icin ve orasının kuru kalması nedeninden dolayı abdest almış sayılmıyor bu yüzden müslüman kesimine böyle şeyler ters düşüyor ama insan kaçırıp boğaz doğramak neyse... Söyleyeceklerim bu kadar Sn Patiler.. Saygılarımla Soul..[signature][hline]Adalet neden geç gelir diyenlere sözüm;Tanrı Ve Şeytan aynı bütündür ve terk eylemiştir divani.Bu yüzden melekler için işler daha zorlaşmıştır...Jahenné Maé ''In the name of god!The ones who have turned ınto the lıvıng dead wıthout a wıll eternal Nıght!Shall be ...Hellsıng)* §Bounty Hunter§ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar