-ryan- Mesaj tarihi: Ekim 13, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2004 Norton_Antor, catisma yaratmaktan kacinsan daha hos olmaz mi? Almanya'da yasayip, halkimiz demeyin demek gibi birsey senin ki.[signature][hline]i have no tears, there is only pain Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xander Mesaj tarihi: Ekim 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2004 Abi yapmayın ya dövme en güzel aksesuar bi kere.Tek problemi pahalı olması :)[signature][hline]EMIN3M Kobe 8 Bryant A Cold Day In Fuckin' HELL Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uyushuk Mesaj tarihi: Ekim 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2004 abdest alırken siz derinizin altını mı temizliyorsunuz?[signature][hline]Si vis pacem, para bellum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hakanaka Mesaj tarihi: Ekim 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2004 PATİCİK/MUMİNLER :)[signature][hline]Ay dont kınov! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sheref Mesaj tarihi: Ekim 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2004 cemaat-ül paticik[signature][hline]|GBmod.|PAmod.|MEresimos| |Lominadze|News|Blog| |Mail|MSN [email protected]|icq:2135528| Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
riglous Mesaj tarihi: Ekim 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2004 Diyanet Isleri Baskanligi'na gore ve cogu hocaya gore gunah. Farkli dusunenler var, ben olmadigini sonuna kadar savunurum ama tartisma bi yere varmaz. Eger ki DIB'nin dediklerini onemsiyorsan, yapma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sheref Mesaj tarihi: Ekim 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2004 diyanete göre günah mı bilmiyorum ama dövmesi olan cenabet kalacak olayına diyanet yok öle bişey diyor..[signature][hline]|GBmod.|PAmod.|MEresimos| |Lominadze|News|Blog| |Mail|MSN [email protected]|icq:2135528| Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NotoriuS Mesaj tarihi: Ekim 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2004 valla ne diyim bu günah konuları biraz saçma geliyor bana. Mesela bizim hayatımız boyunca ne yapacağımız bilinmiyor mu ?ee o zmn ne gerek var bunca şeye ?[signature][hline]Sen ne için hazırsan oda senin için hazırdır.... Me Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qui Mesaj tarihi: Ekim 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2004 Din bir dogmadır arkadaşlar. En fazla tesfir vardır, özgür düşünce başka konularda çalışır :)[signature][hline]God created the earth in six days, on the seventh he rendered. @ui ICQ UIN: 1957744 MSN Messenger: [email protected] ek$i | DevianArt | Eve-Online Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-ryan- Mesaj tarihi: Ekim 14, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2004 Sonuc olak Islâm bir mantik dini'dir.[signature][hline]i have no tears, there is only pain Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uyushuk Mesaj tarihi: Ekim 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2004 ryan kardeşimizinde yemediği halt kalmadı -halen de yiyor- geldi dolandı yaptırmadığı dövmede karar kıldı. içkiden bahsedelim, zinadan bahsedelim ryan kardeşim :P[signature][hline]Si vis pacem, para bellum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-ryan- Mesaj tarihi: Ekim 14, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2004 Yedigim haltlar icindeki senin rolunu anlatmami istersen yazabilirim pasifim. :)[signature][hline]i have no tears, there is only pain Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Ekim 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2004 Boş işlerle uğraşmayın. Eğer tanrı böyle ayrıntılarla uğraşacak bir varlıksa yazık yani o kadar gücüne ihtişamına.[signature][hline]Elan Realms - A tale that goes on Ealos Tsaark, A Freedom Fighter from Eclipse. fedaykin, 29 Eylül 2004 12:41 tarihinde demiş ki: Cehennemde Hollandalılar, Brezilyalılar olacak zira onlar kafir... Cennette Araplar olacak zira onlar Müslüman... Benim yerim şimdiden belli, kombine bilet aldık :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Ekim 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2004 said: Norton_Antor, 12 Ekim 2004 17:47 tarihinde demiş ki: hala dinimiz diyor ya... sanane ya niye her şeyi üstüne alınıyorsun sen ?[signature][hline]KinGpiN the striked sazan RamsesII, 14 Ağustos 2004 14:58 tarihinde demiş ki: Öyle sübyan bulsam ben,var ya.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Ekim 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2004 said: -ryan-, 14 Ekim 2004 09:54 tarihinde demiş ki: Sonuc olak Islâm bir mantik dini'dir. Di mi, mesela bir erkeğin 4 kadınla (yanlış anlaşılmasın ama, adam onları zor durumdan kurtarıyor, kötü yola falan düşmesinler diye) evlenebildiği, tam bir mantık dini.[signature][hline]Elan Realms - A tale that goes on Ealos Tsaark, A Freedom Fighter from Eclipse. fedaykin, 29 Eylül 2004 12:41 tarihinde demiş ki: Cehennemde Hollandalılar, Brezilyalılar olacak zira onlar kafir... Cennette Araplar olacak zira onlar Müslüman... Benim yerim şimdiden belli, kombine bilet aldık :) [Bu mesaj Penthesilea tarafından 14 Ekim 2004 13:31 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Ekim 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2004 penth neden her din konulu thread larda illa müslümanlığı boklayan ya da kendi felsefeni savunan bir yazı görmek zorundayım ben ? abicim gayri müslüm isen veya ateist deist ne isen yazmazsın çok daha basit değil mi ?[signature][hline]KinGpiN the striked sazan RamsesII, 14 Ağustos 2004 14:58 tarihinde demiş ki: Öyle sübyan bulsam ben,var ya.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Ekim 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2004 E abi ben savundum az önce bak. Mantıksız mı geliyor orda yazdığım sana? E kuran da yazıyo o.[signature][hline]Elan Realms - A tale that goes on Ealos Tsaark, A Freedom Fighter from Eclipse. fedaykin, 29 Eylül 2004 12:41 tarihinde demiş ki: Cehennemde Hollandalılar, Brezilyalılar olacak zira onlar kafir... Cennette Araplar olacak zira onlar Müslüman... Benim yerim şimdiden belli, kombine bilet aldık :) [Bu mesaj Penthesilea tarafından 14 Ekim 2004 13:28 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Ekim 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2004 mantıksız gelip gelmemesi değil kendi inandığın şeyleri insanların gözüne sokmaktan vazgeç artık ya kim neye inanıyorsa inansın senin neye inandığın beni ilgilendirmediği gibi x kişinin de inancı seni bağlamasın o yüzden gelip burda kendi inandığın şeyleri savunmanın x kişilerin inandığı şeyleri boklamanın bir anlamı bir mantığını göremiyorum ben.[signature][hline]KinGpiN the striked sazan RamsesII, 14 Ağustos 2004 14:58 tarihinde demiş ki: Öyle sübyan bulsam ben,var ya.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Ekim 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2004 King ben hiçbişiye bok atmıyorum. Kuran da yazan şeyi yazdım oraya, tekrar oku istersen.[signature][hline]Elan Realms - A tale that goes on Ealos Tsaark, A Freedom Fighter from Eclipse. fedaykin, 29 Eylül 2004 12:41 tarihinde demiş ki: Cehennemde Hollandalılar, Brezilyalılar olacak zira onlar kafir... Cennette Araplar olacak zira onlar Müslüman... Benim yerim şimdiden belli, kombine bilet aldık :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Ekim 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2004 bok atmanı bu posta bakarak değerlendirmedim ben zaten .. ne zaman bir din konulu topic görsem tartışmanın içinde hep seni görüyorum ha madem bu tür şeylere inancın yok neden elini yoruyorsun ..[signature][hline]KinGpiN the striked sazan RamsesII, 14 Ağustos 2004 14:58 tarihinde demiş ki: Öyle sübyan bulsam ben,var ya.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yeahja Mesaj tarihi: Ekim 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2004 gecenlerde duydum vucuda werılen her türlü zarar günahmıs kur-an da yasıomus (dowme,estetik fln)[signature][hline]because I am broken when I am open I don't feel lights when you go away... amy lee & seether Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Ekim 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2004 @yeah muş mişlerle olacak iş değil bu .. okuyup öğrenmek lazım gerçekten.[signature][hline]KinGpiN the striked sazan RamsesII, 14 Ağustos 2004 14:58 tarihinde demiş ki: Öyle sübyan bulsam ben,var ya.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yeahja Mesaj tarihi: Ekim 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2004 ya hayır bayagı onemlı konusuodu mıllet (sınıfta kıslar konusuodu) hepsı dogruyMUŞ[signature][hline]because I am broken when I am open I don't feel lights when you go away... amy lee & seether Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Ekim 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2004 Olmadığı için. Objektif değerlendirme yapıyorum o sayede. Hem senin ifadenle inançsız insanın bile, bir tanrının olmadığına dair inancı vardır. Neyse 2li tartışma yapmayalım. Siz nasıl buraya post atarsanız, ben de atarım bi farkımız yok yani. Ki ben de bazen bir tanrı olabileceğini düşünüyorum. Tanrı inancım var yani. Ha olsun olmasın, istediğim yere post atarım konuyu saptırmadığım sürece, ve ne yazıkki şu an saptırıyoruz. Keselim burda boşver, 2 miz de durumumuzdan memnunuz sonuçta hiçbirimiz zorla birşeye inanmıyoruz / birşey yapmıyoruz sonuçta. Ha bu işler bence tartışmayla olacak işler değil, o sebeple de Hz. Muhammet i kutlamak lazım milyonlarca kişiye yaydığı için bu inancı, aynı şekilde Hz. İsa yı da. Tartışmak anlamsız yani.[signature][hline]Elan Realms - A tale that goes on Ealos Tsaark, A Freedom Fighter from Eclipse. fedaykin, 29 Eylül 2004 12:41 tarihinde demiş ki: Cehennemde Hollandalılar, Brezilyalılar olacak zira onlar kafir... Cennette Araplar olacak zira onlar Müslüman... Benim yerim şimdiden belli, kombine bilet aldık :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Ekim 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2004 said: yeahja, 14 Ekim 2004 13:35 tarihinde demiş ki: ya hayır bayagı onemlı konusuodu mıllet (sınıfta kıslar konusuodu) hepsı dogruyMUŞ Abi bu kadar emin olduğuna göre müftü kızı falan bunlar heralde =)[signature][hline]Elan Realms - A tale that goes on Ealos Tsaark, A Freedom Fighter from Eclipse. fedaykin, 29 Eylül 2004 12:41 tarihinde demiş ki: Cehennemde Hollandalılar, Brezilyalılar olacak zira onlar kafir... Cennette Araplar olacak zira onlar Müslüman... Benim yerim şimdiden belli, kombine bilet aldık :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar