IMGOINGTOWIN Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2003 birinci sınıftan sekizinci sınıfa kadar her sabah türküm doğruyum çalışkanım dedik. bu söylediklerimiz işe yaradı mı, yarıyor mu, yarıyacak mı?[hline]So need your love, so fuck you all I'm not scared of drink, I just don't want to If I stopped lying, I'd just disappoint you I come undone Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kachack Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2003 liseye gecince solemiosun mrk.etme[hline] haksizliga fuck you sssTT ses cikarma anla dogruyu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
IMGOINGTOWIN Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2003 said: Kachack, 24 May 2003 14:04 tarihinde demiş ki: liseye gecince solemiosun mrk.etme[hline] haksizliga fuck you sssTT ses cikarma anla dogruyu şu anda lisede okuyorum zaten...:)[hline]So need your love, so fuck you all I'm not scared of drink, I just don't want to If I stopped lying, I'd just disappoint you I come undone Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GM-Newbie Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2003 said: IMGOINGTOWIN, 24 May 2003 14:05 tarihinde demiş ki: said: Kachack, 24 May 2003 14:04 tarihinde demiş ki: liseye gecince solemiosun mrk.etme[hline] haksizliga fuck you sssTT ses cikarma anla dogruyu şu anda lisede okuyorum zaten...:)[hline]So need your love, so fuck you all I'm not scared of drink, I just don't want to If I stopped lying, I'd just disappoint you I come undone Afferim Sana![hline]*!Anladım işi, sanat ALLAH'ı aramakmış / Marifet bu gerisi yalnız çelik çomakmış" Necip Fazıl KISAKÜREK* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2003 bence yarıyo ancak nasıl olduğunu açıklayamam kendin hissetmen lazım yazıyla anlatılabilecek bir duygu değil[hline]Dralnu, 28 April 2003 22:19 tarihinde demiş ki: ahaha peon a bak pick axe kaldırıp gelio Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
IMGOINGTOWIN Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2003 said: GM-Newbie, 24 May 2003 14:06 tarihinde demiş ki: said: IMGOINGTOWIN, 24 May 2003 14:05 tarihinde demiş ki: said: Kachack, 24 May 2003 14:04 tarihinde demiş ki: liseye gecince solemiosun mrk.etme[hline] haksizliga fuck you sssTT ses cikarma anla dogruyu şu anda lisede okuyorum zaten...:)[hline]So need your love, so fuck you all I'm not scared of drink, I just don't want to If I stopped lying, I'd just disappoint you I come undone Afferim Sana![hline]*!Anladım işi, sanat ALLAH'ı aramakmış / Marifet bu gerisi yalnız çelik çomakmış" Necip Fazıl KISAKÜREK* teşekkür ederim.:)[hline]So need your love, so fuck you all I'm not scared of drink, I just don't want to If I stopped lying, I'd just disappoint you I come undone Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bravecik Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2003 Walla ben sıcaklarda onu okurken hep küfrede küfrede okurdum hayır cocuklara hafata bir kere okut ama her sabah her sabah beni şahsen aşırı gıcık ederdi yani bi ant a bir söz felam deil her sabah aynıo şeyi okutmak eziyet değil mi? Üstüne üstlük cocuklar bir sure sora bununla alay etmeye baslıo yok ant içerim yerine süt içerim vs. gibi şeyler koyuyo yane bunnarı hepimiz yaşadık bilioruz.[hline] Don't play tennis , With My Penis Ne faşizm , ne komunizm Önemli olan Erotizm [Bu mesaj bravecik tarafından 24 May 2003 14:11 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qui Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2003 Türkiyedeki bir çok politika gibi "olmak" yerine "öyleymiş gibi görünmek / buna inanmak" politikasının bir ürünü.[hline][/i]Semi-Dr. Quinthalus [/b]@ ICQ UIN: 1957744 MSN Messenger: [email protected] (bkz: Quinthalus) (bkz: Qui) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar