Snake Mesaj tarihi: Ocak 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2012 http://eu.battle.net/wow/en/character/darksorrow/Brutalist/simple daha beleş ayı bile bitmedi. çoğu gem-enchant eksik fakat charda 27k para var bu yüzden hiç sıkıntı çekmezsiniz. azeroth, outland ve northrend'deki bütün questler yapıldı. cataclysm'de sadece uldum ve twilight highlands kaldı. charda bikaç holy-prot itemı da mevcut. 200 liracık istiyorum (oyunu en ucuz olarak 130 liraya edinebiliyosunuz). bütün cdkeyler verilecek. gizli soru-cevap verilecek. hesabın kayıtlı olduğu mail adresi komple verilecek. nüfus fotokopi verilmeyecek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Snake Mesaj tarihi: Ocak 19, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2012 Güncel. Charda 32k para var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoubleW Mesaj tarihi: Ocak 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2012 200 e gitmez bu anca 120 falan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lemuria Mesaj tarihi: Ocak 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2012 wow accountlarının değerleri yıllar geçtikçe düşüyor. eskiden daha pahalıya satılırdı. hep blizzardın gereksiz kolaylaştırması yüzünden ne hale geldi oyun. bırakmak için haklı sebeplerim vardı. 32 k para bir blacksmith ile 1 günde kazanabileceğin paradan daha az bir miktar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nacrem Mesaj tarihi: Ocak 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2012 500€'a satmıstım endgame pve itemleriyle 80 priesti zamanında... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Snake Mesaj tarihi: Ocak 19, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2012 lemuria said: wow accountlarının değerleri yıllar geçtikçe düşüyor. eskiden daha pahalıya satılırdı. hep blizzardın gereksiz kolaylaştırması yüzünden ne hale geldi oyun. bırakmak için haklı sebeplerim vardı. 32 k para bir blacksmith ile 1 günde kazanabileceğin paradan daha az bir miktar. evet haklısın. bs'nin yoktan malzeme var etme özelliği var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemteco Mesaj tarihi: Ocak 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2012 nasıl oluyo BS ile o kadar para bilmediğimiz bişeyler mi var? = ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Snake Mesaj tarihi: Ocak 19, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2012 1-2 haftada craft edip hepsini birden ahde satmakla olur işte. klasik türk çakallığı "1 günde 30k" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lemuria Mesaj tarihi: Ocak 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2012 benim karakterim bs-miner. zaten malzemeye para ödemiyorum. ve yani açıkcası son patch gelmeden önce (dw) beltbuckle ve epic-craftı ile ben günde o kadar para yapıyordum rahat. her 85ime motor aldım sonra.. sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemteco Mesaj tarihi: Ocak 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2012 tüm gün ore farm etsen bile yine de iddialı rakamlar... neyse 30K nerden baksan satış fiyatlarından 20-25$ ediyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lemuria Mesaj tarihi: Ocak 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2012 server piyasası abi. az oyuncu olan serverda, herşey pahalı. adam farmlamaya kasmıyor ahden alıyor oreu, sen kaça koyarsan koy gidiyor. biz kuzenle değişerek farm yapıyoduk benim miner ile, ikimize de ekmek çıkıyodu :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Snake Mesaj tarihi: Ocak 20, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2012 Güncel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Snake Mesaj tarihi: Ocak 24, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2012 Güncel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Snake Mesaj tarihi: Ocak 29, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2012 Güncel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Snake Mesaj tarihi: Şubat 4, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2012 Güncel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Snake Mesaj tarihi: Şubat 7, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2012 charda pvp gear, prot gear ve holy gear mevcut. şu anda 20k parası var. hesap 3 mart'a kadar açık. ilk mesajda yazıldığı gibi, nüfus fotokopi hariç diğer hepsi verilecek. 150 lira istiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Snake Mesaj tarihi: Şubat 8, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2012 Snake said: charda pvp gear, prot gear ve holy gear mevcut. şu anda 20k parası var. hesap 3 mart'a kadar açık. ilk mesajda yazıldığı gibi, nüfus fotokopi hariç diğer hepsi verilecek. 150 lira istiyorum. Güncel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Snake Mesaj tarihi: Şubat 9, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2012 Satılmıştır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar